-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Fernet #28780 üzenetére
Az RT-N16 nagyjából 130-140Mbps-ig tud helytállni!
MFP nyomtató ügyben nem árt tudni, hogy a scannelés körül lehetnek gondok, ezek a routerek Print Servernek vannak tervezve, és nem automatikus a dolog, hogy a szkennelés is fog menni!
LAN sebesség közelítőleg 1Gbit/sec a valóságban is!
-
-
válasz
Fernet #28770 üzenetére
Szia!
6-7MB/sec körülbelül egy ASUS RT-N16 sebessége, az ettől újabb RT-N66U már 10MB/sec feletti sebességekre képes, ami változik a használt protokolltól is (Samba, FTP, etc...)! Mondom mindezt 3rd party firmware-el, és ext3 filerendszerrel!
Az általad említett ASUS N56U/N65U típusokat személyesen sosem próbáltam, de állítólag elég gyorsak!
-
válasz
Fernet #28178 üzenetére
Szia!
A linkelt két Asus router tökéletesen ki tudja szolgálni a felsorolt igényeket.
Esetleg még tudom figyelmedbe ajánlani a következő két router-t:
TP-Link TL-WDR3600
TP-Link TL-WDR4300Képességekben ~ ugyanott vannak mint az általad linkelt Asus router-ek. A TP-Link TL-WDR3600 kb. az RT-N56U-nak megfelelő képességekkel rendelkezik, a TP-Link TL-WDR4300 pedig az RT-N65U-nak megfelelő képességekkel. Csak a TP-Link modellek ára kevésbé horribilis.
A scanner-es kérdésedre sajnos nem tudom a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest