Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
igen, erre gondoltam én is, nálam egy szünetmentes volt a környékén, meg egy nyomtató, plusz egy csomó vezeték. 30 cm-re onnan teljesen jól ment, míg beállogattam, a szokott helyére visszarakva meg majdhogynem harmadolódott a sebesség. kénytelen voltam egy szvicset tenni oda, és a rútert meg átrakni a túloldalra. ott mondjuk a tévé van, egy htpc meg hangcucc a környékén. talán lehetne mókolni még talán 50-100 megabit pluszért, de kifejezetten nincs már ehhez idegrendszerem. annyit csináltam, hogy leáramtalanítottam ezeket a cuccokat, de semmi nem változott.
gondolom 160 hz-es AC-vel is hasonló eredményeket kapnék, de kifejezetten utálom az openwrt-t, így a 65p szerintem kiesik (bár lehet, hogy a 85p fw-e tudja a 160 hz-et a 65p-n, abban gondolkodtam még használtban, de igazából semmi szükségem az asus féle többletszolgáltatásokra, nekem csak egy AP kell amin kb. legyen gigabit sebesség, (bár ahogy most meg kinéz, pont nem lesz már rá különösebb szükségem).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmgyűjtés
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest