Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• manu75

aktív tag

Sziasztok! Wifi router vásárláshoz kérnék segítséget vagy hátha tudnátok ajánlani valami más eszközt, megoldást. Villámlás tönkretette két switchemet és a jelenlegi tp link wdr3600 n600-as routerem is vacakol úgy gondolom emiatt. Szóval a földszinten egy Arris TM822-es modemből jönne az internet innen megy bele a routerbe. Mind a 4 lan portját használom, egy megy mindjárt a számítógépbe egy a lenti switchhez kettő az emeleti két szobában lévőkhöz megy. Lan kábel mindenhol van. Mindhárom szobában switch volt még nem vettem újakat, a gyerekeknél egy másik gépnek + tvnek + médialejátszónak, nálunk tv + lejátszó, a földszinten tv + ps4 lenne csatlakoztatva. Régi ház vastag téglafalakkal, a wifivel mindig baj volt az emeleten és ezt szeretném most megoldani, hogy a wifi ott is jól működjön. Jelerősítőt már próbáltam nem megoldás, nem tudom olyan helyre tenni konnektor hiány miatt, hogy érdemben segítsen ha egyáltalán tudna. Olvasgattam a fórumot ezeket a mesh dolgokat is néztem, de azokra úgy néztem lan kábellel nem tudok rákötni 3 eszközt. 2 wifi router összekötéséről is olvasgattam de ez nekem magas sajnos. Előre is köszönöm és árban 100k elmehet a dolog csak jó legyen.

Új hozzászólás Aktív témák