- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dot
őstag
válasz
llacee. #7325 üzenetére
Tudom picit régi hsz, de megakadt rajt a szemem mikor unlmamba olvasgattam. Ráadásul bunkó magyar létemre kommentálnom kell:
"jelenleg nincs olyan net ,amihez egy 100-as wan-os router kevés lenne..."
dlink di 524 router 50/25megás digi/akkormég/ 1 gépet meg ki tudott szolgálni rendesen 2-nél már komoly gondok adódtak!
belkin n1 vision: megláttam háh mondom 1G wan, kijelző, gondoltam csak van benne akkora hw hogy kiszolgálja a 2 gépet még mindíg 50megás nettel. Erősen tévedtem!
1 gépet is nyögvenyelősen/max letöltés:/ 1perc után a kijelző ~30másodpercekre nem reagált 20perc után lefagyással jelezte, hogy ennyi volt számára. Aztán jött a 80Mbit..
és ez csak 1 gép!!Most már 3 hete várom az n16-osomat.... csak elég lesz neki..
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest