Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gubek-Einste #62105 üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő választ, igen, amolyan NAS és router keresztezésére gondoltam, hogy ne usb-n menjenek az adatok a háttértárolóra, de úgy látszik erre nincs valós igény rajtam kívül.
Ugyan az usb3 már gyorsabb, de ahhoz még nekem kell külön usb3 külső házat vagy vinyót venni, ami költségnövelő tényező, ezt akartam volna egy satás routerrel megúszni.
A kérdéseidre azért nem írtam választ, mert nem fontos, a jelenlegi router is kielégíti a család igényeit.
Mivel tp-linkem volt, igaz a legalapabb, de azzal sok bajom volt, az asus routerrel viszont jók a tapasztalataim, maradnék a márkánál.
Asus N18U és az Asus AC58U néztem én is, viszont több helyen mindkettőre írták, hogy nem teljesen stabil a fw rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest