- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Helló!
Jelenleg 1 PC-m van, ezért eddig nem használtam routert. Digi-s netem van, amit rendszeresen teljes sávszélen használok a torrentezésnek köszönhetően. Az lenne a kérdésem, hogy milyen routert vegyek?
Azért kell router, mert ha minden jól megy, lesz laptopom is, és sűrűn jönnek vendégek, akiknél szintén van laptop, és ők is használnák a netet (akár töltenének le és fel). Mindenképp vezetéknélkülit keresek a laptop(ok) miatt. Nyomtatóm jelenleg nincs, de nem kizárt, hogy egy-két éven belül lesz, szóval az sem hátrány, ha ezt is tudja kezelni (ha jól tudom, ez kb. csak egy USB port a routeren).
Fontos szempont a megbízhatóság (ne menjen tönkre egyhamar. stb.); a terhelhetőség (ne szakadozzon folyton, ne olvassza magára a 10emeletest, stb.), valamint a biztonság is (bár nem tudom, hogy én, mint átlagos user mennyire vagyok veszélyben, hacsak nem a szomszédok akarnák lopni a netem (a panel újabb átka)).
Először gondoltam megnézem kedvenc boltom árlistáját, és veszek egyet, de rá kellett jönnöm, hogy az árak 4eFt és 25eFt között mozognak, és túl sok különbséget nem látok a kiírásokban, ezért meglehetősen elbizonytalanodtam.
Tehát ki, mit, miért, és kb. mennyiért javasol?
Előre is köszi!
Szerk.: Még egy fontos dolog: a PC marad, és annak a nagy winyóján lesz leginkább minden tárolva, ezért fontos, hogy jó sebességgel tudjak a gépek között másolni.[ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lightyear - befektetési app
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Projektor topic
- Revolut
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- További aktív témák...
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest