-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekigyu
aktív tag
Sziasztok! Slide show készítéséhez keresek programot. Regen tok jó volt a windows live movie maker, ez mar nincs. Kb ennyit kellene tudnia ( zenét alateve automatikusan hozza igazítja a zenek hosszahoz az egyes képek megjelenesi idejet pl ). Az összefoglalót elolvastam, googleztam, a fórumban is kerestem, ezeken tul vagyok: win 10 beepitettje, openshot, vsdc free video editor, videopad. Van még javaslat próbára?
-
kekigyu
aktív tag
Sziasztok! Elvált szülőként szeretném mérni hogy a lányom mennyi időt tölt velem és mennyit az anyjával. Azt az időt szeretném mérni mindkettőnk esetén amit ébren és velünk tölt ( tehát az alvás, óvoda, stb nem számítana bele). Próbáltam munkaidő nyilvántartó excelt atszerkeszteni de nem lett jó. Mit javasoltok, lehet pc és android platform is.
-
kekigyu
aktív tag
Letezik olyan ( lehetőleg ) ingyenes program ami egy videoban automatikusan felismeri az emberi arcokat es kikockazza őket?
-
kekigyu
aktív tag
Van par régi, eredeti dvd-s jatekom amit szivesen ujra jatszanek laptopon. A laposon nincs dvd olvaso. Hogy tudnam meg oldani, hogy az eredeti jatekokkal jatszhassak?
-
kekigyu
aktív tag
Sziasztok!
Két fizetős program helyett keresek free alternatívát
Hard Disk Sentinel: 2 funkció fontos belőle, hogy a lemezek hőmérsékletét és kondícióját kiírja. Crystal Disk Infot raktam fel de a 3 meghajtó közül csak egynek a kondícióját írja ki.
Hitman malware: ez nekem nagyon bevált főleg a nyomkövető cookie-k takarítására. Milyen ingyenes malware ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged