- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
hamyka #23807 üzenetére
ShaPlus Bandwidth Meter - nem magyar, de nem nehéz beállítani.
(Az UL és DL = upload és download, a netmeter-ben az aktuális fel- és letöltési sebességet mutatja.)
-
kispx
addikt
válasz
hamyka #23169 üzenetére
http://hogyan.org/particio-atmeretezese-windows-vista-alatt
Vista alatt mutatja be, de emlékezetem szerint Win7 alatt is működik. (nem írtál oprendszer)Továbbiak:
GParted Live CDEaseus Partition manager Home ingyenes, általában ezt favorizálják.
"Olyanra is gondoltam már hogy 2 fele particionálni a wincsertert, és az egyiken lenne az Operácios rendszer, a másikon pedig a cuccok, ill a programok amiket használok, vagy ez így hülyeség??"
Én két particiót javaslok
1 Op.rednszer + Programok
2 Adatok (dokumentumok, filmek, zenék)Az első partíció méretének kb 40-50 gb elég, feltéve ha nem használsz sok és nagy méretű programokat. Nekem Win7 alatt 35 Gb volt (bár nekem win7 + office + böngésző + MSN + pár darab ~10MB-s program volt azon a meghajtón)
-
föccer
nagyúr
válasz
hamyka #23169 üzenetére
Szia!
Javasolt a rendszert és a programokat egy partción tartani. Ha újra kell telepíteni a rendszert, után mindenképpen újra kell telepíteni a programokat is.
A másik partícióra mehetnek az adatok, dokumentumok, fényképek. A particionálást legegyszerűbb ha az operációs rendszer telepítése előtt, a telepítővel csinálod meg, nem kell hozzá külön program.
üdv, föccer
-
eketomy
senior tag
válasz
hamyka #23169 üzenetére
Persze nyugodtan 2 felé lehet partícionálni a winyót! Különösebben program sem kell hozzá, win7 telepítés alatt ezt meg is lehet csinálni, bejön még a telepítés előtt egy lemezkezelő felület és ott tetszőlegesen tudsz méretet adni a hdd-dnek!
Egyébként utólag is lehet partícionálni windows lemezkezelőben!
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged