Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
hamyka
üzenetére
http://hogyan.org/particio-atmeretezese-windows-vista-alatt
Vista alatt mutatja be, de emlékezetem szerint Win7 alatt is működik. (nem írtál oprendszer)Továbbiak:
GParted Live CDEaseus Partition manager Home ingyenes, általában ezt favorizálják.
"Olyanra is gondoltam már hogy 2 fele particionálni a wincsertert, és az egyiken lenne az Operácios rendszer, a másikon pedig a cuccok, ill a programok amiket használok, vagy ez így hülyeség??"
Én két particiót javaslok
1 Op.rednszer + Programok
2 Adatok (dokumentumok, filmek, zenék)Az első partíció méretének kb 40-50 gb elég, feltéve ha nem használsz sok és nagy méretű programokat. Nekem Win7 alatt 35 Gb volt (bár nekem win7 + office + böngésző + MSN + pár darab ~10MB-s program volt azon a meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest