- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- A Honor profi iPhone másolásban
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
Sziasztok!!
Tanácsot szeretnék kérni,remélem megértitek gondomat

Íme:
Melyik program az, illetve hogyan kell a wincsestert több fele particionálni,mennyi kell az operácios rendszernek, hogyan kell mentést csinálni a működő rendszerről??
Illetve ha egybe van az egész le particionálva, hogyan tudom 2 fele particionálni??
Vagy nem érdemes több fele particionálni??
Olyanra is gondoltam már hogy 2 fele particionálni a wincsertert, és az egyiken lenne az Operácios rendszer, a másikon pedig a cuccok, ill a programok amiket használok, vagy ez így hülyeség??
És ha baj van a rendszerrel akkor csak azt kéne le particionálni amin a rendszer van ugye, vagy ebben az esetben is érdemes teljes particionálást csinálni?
Vagy maradjon minden a régiben??
Ti mit javasoltok??
Remélem nem írtam orbitális hülyeséget

Írjatok és üdv: Hamyka
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Alienware 17r4 olvass
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest