- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
Sziasztok!!
Tanácsot szeretnék kérni,remélem megértitek gondomat

Íme:
Melyik program az, illetve hogyan kell a wincsestert több fele particionálni,mennyi kell az operácios rendszernek, hogyan kell mentést csinálni a működő rendszerről??
Illetve ha egybe van az egész le particionálva, hogyan tudom 2 fele particionálni??
Vagy nem érdemes több fele particionálni??
Olyanra is gondoltam már hogy 2 fele particionálni a wincsertert, és az egyiken lenne az Operácios rendszer, a másikon pedig a cuccok, ill a programok amiket használok, vagy ez így hülyeség??
És ha baj van a rendszerrel akkor csak azt kéne le particionálni amin a rendszer van ugye, vagy ebben az esetben is érdemes teljes particionálást csinálni?
Vagy maradjon minden a régiben??
Ti mit javasoltok??
Remélem nem írtam orbitális hülyeséget

Írjatok és üdv: Hamyka
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs