Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kezdosql
üzenetére
Már bocs, de olyan nincs, hogy egy nvidia videó kártyához nincs driver a gyártói oldalon

Írd meg priviben a kártya típusát és szerintem máris tudom küldeni a letöltési linket.A hangkártya' sem lehet különösebben bonyolult.
Ha alaplapi,akkor kell annak pontos típusa, a hardver verzió számával együtt... mert volt, hogy több féle változatban gyártják a típust.
A speccy vagy számos pendrive-ról indítható program tud un. hardverlistát, hardver leltárt készíteni. A benne lévő hardver elem nevekre, típusokra aztán lehet drivert keresni, majd letölteni.... ahogy írtam korábban. Ennyi az egész... persze előfordulhat, hogy valamelyikhez már nagyon nincs semmi, de szerintem még nem mentetek el a falig, hogy ezt ki lehessen jelenteni.
Vagy ha minden kötél szakad, akkor el kell vinnetek egy szakemberhez, aki mindezeket megteszi... ez nem szégyen...
Részemről az off-ot befejeztem. Elnézést a többiektől. -
pc360
addikt
válasz
kezdosql
üzenetére
Írtam, hogy nincs igazából ilyen használható program. XP-vel pedig már a kutya nem foglalkozik.
Ha problémás a driverek beszerzése, akkor egy ilyen adware-ekkel teletűzdelt driver-letöltögető igazi katasztrófa lenne számára.

Annyit kéne megtudni, hogy pontosan milyen kártyákról van szó, és hogy milyen programokat használna (pipás férfi és egyéb sallang nélkül). További segítséget ezek tudatában adhatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest