- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
válasz tpeter77 #37465 üzenetére
Ha van egy listád a figyelni kívánt weboldalakról, és azoknak van RSS feed-je, akkor egy egyszerű RSS filter progi elég neked, ami a beállított weboldalak feed-jéből kiszűri a megadott kulcsszavak alapján a híreket.
Innentől Google, lesz találat jó néhány.#pc360: nem vagyok meggyőződve arról, hogy pontosan értetted a kérdést, vagy csak nem ugyanarról az oldalról közelítjük meg. Erre gondolok saját részről: "ha van egy listád a figyelni kívánt weboldalakról".
Egy mondatoddal azonban mélyen egyetértek: én se szeretek a példának felhozott témában híreket olvasni.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
pc360
addikt
válasz tpeter77 #37465 üzenetére
Üdv az interneten!
Szerintem ezek a kulcsszavak minden második hírben ott vannak, nem sokra mennél egy ilyen szűréssel (ha tehetném, amúgy pont ezeket a fajta híreket zárnám ki teljesen az életemből). Erre jók az újságok, portálok, hogy összegyűjtsék az általuk fontosnak vélt híreket. Neked kell megtalálnod a forrásaid, ha te is ilyen portált szerkesztenél. Kénytelen vagy közvetlenül, vagy másodkézből, de mindenképp saját erőből tájékozódni. A frissen megjelenő tartalmak indexelésével keresőóriások foglalkoznak. Egy szimpla kis PC-s program nem fogja neked végignyálazni a netet naponta. A
naphét wtf kérdése címét mindenesetre kiérdemelted.[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest