- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LonGleY #26810 üzenetére
Próbáltam. Pl nem lehet olyan mértékben elrejteni, mint a Winamp-et. Nem lehet a playlist-et (Information Bar) áthelyezni a lejátszó mellé, Ha meg simán rögzíti az ember, akkor útban van. De vannak egyéb dolgok is, amik kifejezetten zavartak, csak már nem is emlékszem rájuk, mert annyira nem jön be az egész sw, hogy elsődlegesen használjam, szóval csak van.
Nekem a Winamp beállításaival sincs bajom, teljesen jól átláthatóak.
Sztereo zenének miért kellene 5.1-ben szólnia? Miért kell szegény zenéz megerőszakolni ilyen baromságokkal (az audiofiles megjegyzésed ezzel értelmét is veszítette, mondjuk audiofil eleve nem gépről hallgat zenét).
Library miért nélkülözhetetlen? Mindenben letiltom, vagy legalábbis nem használom, mégis tudom mi hol van.
24 bitet szinte minden lejátszó tud, ez nem a foobar sajátja. A FAQ-ben levő megjegyzés is pont erre utal.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest