Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
(Bundás)
üzenetére
alt+enter nem kell, alapból full screenben megy, a pritn screenre nem reagál, nem lesz a vágólapon semmi
a hotkeyek-nél F12 van, azt megnyomom, akkor ad ki fényképezős hangot de nem megyek vele semmire mert ha paintbe beillesztem a képet akkor egy fehér képet kapok bal felső sarokban egy felirattal. A programba meg fogalmam sincs, hogy hogyan kell beilleszteni a képet amit vele szedtem ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- FIFA 23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.11.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a hotkeyek-nél F12 van, azt megnyomom, akkor ad ki fényképezős hangot de nem megyek vele semmire mert ha paintbe beillesztem a képet akkor egy fehér képet kapok bal felső sarokban egy felirattal. A programba meg fogalmam sincs, hogy hogyan kell beilleszteni a képet amit vele szedtem ki