- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Core2duo6600 #34011 üzenetére
wireshark
Bár ez packet analyzer, de amiket felsoroltál, azokat tudja. Csak nem biztos, hogy egyszerűnek fogod találni a használatát.(#34012) TheProb
Truecrypt, és az alternatívái. -
kispx
addikt
-
kispx
addikt
válasz
Soma01 #33726 üzenetére
Ha azt szeretnéd, hogy lepésről lépésre levezesse neked az egyenlet megoldását, akkor azt csak a fizetős verziója tudja.
Ingyenesként ezt találtam. Ha a képernyőről készítesz egy pillanatképet, és word dokumentumba beilleszted, akkor akár ki is nyomtathatod.
-
kispx
addikt
-
kispx
addikt
válasz
AeSDé Team #33396 üzenetére
-
kispx
addikt
válasz
szabonagyur #33206 üzenetére
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Ebben szoktak programot keresni. -
kispx
addikt
-
kispx
addikt
CloneZilla
szerk.: nasnál még nem próbáltam -
kispx
addikt
Igazából program sem kell hozzá.
1 Letiltod a flasht. Így html5-ös videóként fogja lejátszani.
2 jobb egérgomb a videóra -> elem vizsgálata, a kijelölt sor felett van egy ilyen sor:<video class="video" autoplay="" preload="auto" style="width: 640px; height: 360px; left: 0px; top: 0px;">
<source src="//videa.hu/static/video/4.880227.1410845?start=0" type="video/mp4">
</video>3 a source tag src attribútumában lévő linkre, és felhozza a videót. Végül elmented.
-
kispx
addikt
válasz
Rodzser Mór #31991 üzenetére
Az automatikusan induló programok közzül vedd ki a Java Update Scehdulert (jusched).
Szer. Másrészről pedig frissítsd. Egy szitán nincs annyi lyuk mint a Javán.
-
kispx
addikt
válasz
mokus1 #31773 üzenetére
Itt nagyobb szerencsével járhatsz:
Windows Phone Store - WP alkalmazásokról mindent -
kispx
addikt
válasz
maestro87 #31693 üzenetére
Code :: Blockban van Unit Testing. A weblap kreálás miatt meg nem tenném fel a VS-t. Bár függ attól, hogy mit értesz weblap kreálás alatt. Ha ASP.NET-et akkor mehet a VS.
-
kispx
addikt
válasz
kriszwells #31464 üzenetére
Adware irtás volt?
-
kispx
addikt
válasz
Something_ #31323 üzenetére
Ghostolás a kulcsszó.
Ekkor a partíciót mented le. A topikban macrium reflect free-t fogják ajánlani.
Az oldal, amit még szoktak linkelni. -
kispx
addikt
Vázlatosan a tömörítésről:
A tömörítendő file-ban ismétlődő részeket keresünk, ezeket egy szótárban kigyűjtjük, és egy sorszámot rendelünk hozzájuk. A tömörített file két részből áll: a szótárból és egy sorszám listából. Most ha a sorszámmal hivatkozunk a szótár azon részére, amelyik az 5. fájlban van (ami nincs meg), akkor nem tudjuk a fájlt előállítani, mert nincs meg, hogy a sorszámot mire cseréljük ki. Ha ki is csomagolja, akkor lesz benne hiányzó rész.(#30991) Dot
Amit mondsz az valós, csak nem a tömörített fájlra vonatkozik. Az előbb említettek miatt. -
kispx
addikt
válasz
drmotto #30740 üzenetére
LonGleY-nak igaza van. Nem fogsz találni. A programozó csinálja az uninstallt. Nincs szabvány amit betartanak és nincs csomagkezelő. Egy 3rd party app számára ismeretlen egy másik alkalmazás. A lockolásokat még nem is vettem figyelembe. Ebből egyesével való uninstall lesz.
-
kispx
addikt
válasz
Blood Mage #30642 üzenetére
Második.
copying allowed elől vedd ki a pipát.De bármelyik más program is jó, amivel lehet menteni. Általában a security részben van.
Vagy képként nyomtatod ki
-
kispx
addikt
válasz
dellfanboy #30580 üzenetére
A sas az tudtommal méregdrága. Ingyenes* adatbányász szoftverként a Rapidminer programot ismerem.
* Az 5-ös verziója ingyenes, a legújabb verzió nem sokban tér el. Annak van ingyenes starter kiadása egy pár limittel.
-
kispx
addikt
pdf xchange viewer-nek van magyar ocr-je. Táblázatokat nem tudom, hogy hogyan kezel.
-
kispx
addikt
válasz
myke01 #29709 üzenetére
Ha az "uninstaller programokat" használsz akkor is. Nem az appdataban hagyott szemetét fogja a gépet lassítani. Ha nagyon akarsz ilyeneket használni akkor a revo uninstallertől nem kell több. De ezek nélkül is meglehet lenni. Nekem már egy sokéves win7-em (is) van, sosem volt teleszemetelve, sosem volt baj vele.
Egy ideig én használtam ehhez hasonló programokat, de nem váltották be az ígéretüket. Manapság már kategorikusan utasítom el őket, és nincs semmi baj a gépemmel.
-
kispx
addikt
válasz
myke01 #29707 üzenetére
Attól, hogy nem szemeteled össze a gépet. Ettől nem találsz jobb megoldást.
Nálam a program saját eltávolítója mindig jó volt. Szerintem felesleges ilyen programokat használni. 2014 van. Nem 1998. Ha a szoftver fejlesztőcsapata nem tud egy normális uninstallert írni, akkor senki sem fogja levakarni a hátrahagyott szemetét. Egyébként is vannak olyan programok amiket maradéktalanul sehogy sem lehet levakarni (visual studio)
-
kispx
addikt
válasz
GEPESZ66 #29459 üzenetére
Javaslom a Virtualdub topicot vagy a videoszerkesztés topicot.
-
kispx
addikt
válasz
bandras0226 #29451 üzenetére
-
kispx
addikt
válasz
Hajdu.1 #29431 üzenetére
A duplikációk megkeresésére Awesome Duplicate Photo Finder, a megmaradtakat meg manuálisan helyezd át. Pl.: Intézővel vagy Total Commanderrel.
-
kispx
addikt
-
kispx
addikt
-
kispx
addikt
válasz
800.henrik #28840 üzenetére
-
kispx
addikt
válasz
jaja1981 #28830 üzenetére
Vagy ha esetleg a backup alatt a ghostolást érted: [link] vagy CloneZilla
-
kispx
addikt
válasz
jaffa 2843 #28795 üzenetére
-
kispx
addikt
Sziasztok,
egy youtube klienst keresek WIn7-re. Lényeg Flash ne legyen benne. MInitube nem jött be, mert fizetős, az SMTube bugjaira már ráuntam. -
kispx
addikt
AM-DeadLink programra gondolsz?
-
kispx
addikt
válasz
TwentyFour #27871 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest