- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Ajándékba kaptam egy Color Image D-516T típusú fényreklámot (95x7 led-es), de semmi használati utasítást, kábelt, programot nem adtak hozzá. Hívtam a hátuljára ragasztott telefonszámot, ott mondták, hogy utánanéznek, hogy ehhez a típushoz milyen program kell, és hogy hol lehetne megvenni, de végül nem válaszoltak. A cég weboldalát nem lehet megnyitni, Google sem adott semmi használható infót. Tápellátását megoldottam, most már működik, ami rá van programozva, azt tökéletesen megjeleníti, de szeretném átprogramozni. soros port csatlakozó van rajta, kábelem is van, csak a program hiányzik hozzá.
Tudna segíteni valaki, hogy honnan lehet ilyet szerezni, vagy mivel lehet megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest