Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Hát a legtutibb, ha egy külső USB-s winyóra kimented ami kell. Mégpedig azért, mert pont nemrég jártam úgy, hogy a partíció átméretezése közben kiakadt a progi(pmagic8) vmiért, és csak mindenféle trükkös adatviasszálító programokkal sikerült visszanyerni az adatok nagyrészét.
Szóval ha elég bátor vagy, a következőt kell csinálni:
Szerzel egy jó partíciókezelőt, pl. az ingyenes qtparted-et.
A mostani partícióméreted lecsökkented a lehető legkissebbre. Ha mákod van tudsz készíteni egy olyan nagy partíciót, amin a fontos adataid elférnek. Ide átpakolod a mi kell, és a régi partícióra felhúzod az új oprencert, a másik partíción pedig megmaradnak az adatok.
Én úgy szoktam csinálni, hogy 10G az XP-nek(Vistának 20G),másik 10G a másolatnak(ha vista, akkor értelemszerüen ez is 20G), a maradék helyen pedig külön tárolom az adatokat.
Amikor fent van az XP, aktiválom, és felteszek minden frissítést. Amikor a rendszer uptodate, ezt a partíciót lemásolom arra a bizonyos biztonsági másolatra, majd elrejtem (hide). Ezután lesz egy frankó XP-d, és egy másik partíció az adatokkal.
Ha bármi baleset történik, fogom a rejtett másolatot, és visszamásolom az első partícióra. Így visszaál a szüz XP, és megmaradnak az adatok.
Remélem érthetően írtam le.
Ja és +1 dolog: A PortableApps-ról egy csomó program letölthető ami telepítés nélkül működik. Ilyen a FireFox,ThunderBird. Ezek az Adat partíción vannak. Bármelyik ujratelepítés után megmarad minden böngészőbeállítás(adfilter plugin stb...) A levelezés az összes beállítással (postafiókok,szűrők)
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest