Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Oké, így azért más a helyzet. Akkor a válogatás, törlés,
és a .JPG újrakódolás sem játszik. Kár, mert így pont a "legjobb" helyspórolós technikák kiesnek.#53455 SunMount3r : igen, kódolók. Az online is, meg jpg esetén az összes ilyen képkezelő. (a .jpg nem lossless formátum) De a képminőség %-os kommentek is erre utalnak. Adott minőségben újrakódolja a .jpg-t. Sokkal kisebb lesz, cserében veszítesz a képminőségből, de amit említettek többen, ha nem rontasz rajta sokat (75-80% feletti tartomány), akkor ez szabad szemmel nem látható romlás.
Viszont mivel nem a tiéd a cucc, ez természetesen nem opció.#53456 BitRider : jpg-n is tud fogni valamennyit? Kíváncsi lennék. Mondjuk találkoztam már én is "helypazarlós" JPG-vel. Pl. telefonos kép, képszerkesztővel újramentem 100%-on, mégis kisebb lesz. Ilyen esetben el tudom képzelni, hogy csökkent azon is.
PNG-n lehet simán, az alapból lossless formátum, közepesen hatékony tömörítéssel.#53457 genndy : Hát igen. Így, hogy másé az anyag, de kell a hely, nem marad más lehetőség. Esetleg amíg nincs pénz nagyobb vinyóra, esetleg párezerért venni egy közepesen nagy pendrive-ot, vagy (használt) ssd-t, és "előre menekülni", ideiglenesen azon tárolni ezt-azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest