-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoszmester
tag
Ezt írtad: Ha több lefuttatott profil fájljait szeretnéd egyetlen ZIP-be rakni, ahhoz külön létre kell hozni egy profilt és azt kell utoljára futtatni. Az egyetlen ZIP-be tömörítés is legyen bepipálva értelem szerűen.
Lehet, hogy láma kérdés. Te lemented a profilokat is (Profiles Backup mappa) és a program beállításait is külön-külön? Mert a program beállításai (sok-sok kis fájl, tele ini fájlokkal) a mentés közben is folyamatosan változik, tehát amikor lementem, nem a végleges beállítást menti el. Remélem érthetően írtam. Profilok mentésénél ha csak futtatom a profilokat és nem változtatok rajtuk semmit azok talán nem változnak, de ezt nem figyeltem még.
Igazából az lenne a kérdésem, hogy Te hogy mented el a SyncBackPro/Free beállításait, milyen beállítást használsz erre a profilra?
A többi program AppData cuccait azt tudom, ugyanúgy csinálom én is mint amit linkeltél az IrfanView-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest