Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
totron
üzenetére
Részemről semmi gond, nem vettem rossz néven a hozzá szólásodat. Tisztában vagyok azzal, hogy a fogalmazásaink és gondolataink nem mindig mutatnak analógiát. Ilyen ez.
Az előzőekben írt kérdések szempontjából indifferens, de a lényeg, hogy felhasználói oldal döntése az email cím módosítás. A fiók tartalma hozzáférhető, marad az említett manuális módosítás, módosítás kérése a weboldalakon. Csak segítség lett volna erre valamilyen eszköz, illetve hogy az emberi feledékenységünk ne befolyásolja a végeredményt.
A többi kérdésre esetleg valaki? Emlékeim szerint HP vagy Dell brand gépnél találkoztam olyan eszközzel, ahol lehetett a biost, op. rendszer alól monitorozni, vagy talán állítani is. De már nem vagyok biztos ebben, az alkalmazásra meg pláne nem emlékszem. Sajnos.
A harmadik kérdés egyelőre tényleg tapogatózás, szó szerint. iMac+w10 rendszeren fut egy rendszer, amihez vezetéken csatlakozik egy elo kijelző. A rajta futó munka bizonyos szakaszában jó lenne egy közeli telefonnal/tablettel/notebookkal rá csatlakozni. Az iMac-en egy usb-c maradt szabadon. Nem igazán ismerem ezeket a sreen mirror szerű alkalmazásokat, hátha van valakinek valami jó tapasztalása.
Köszi még egyszer előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest