- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
ro_bert17 #51664 üzenetére
Én értettem félre, elnézést. Felmerül a kérdés, hogy miért szűnik meg; technikai ok, esetleg személyes okból. Nem turkálandusz, csak sokszor van, hogy eleve az elképzelés zsákutca és azirányban fogalmazódik meg a segítségkérés is, így érdemes a gyökereknél kezdeni. Ha hozzáférsz az addigi levelezéshez és mentette minden levélváltásoddal a partnercímeket a rendszer, akkor abból a címlistából indulj ki. Küldj értesítést ami kétirányú volt, hogy mostantól mi várható. Ha nincs kilistáztatható partnerlista, akkor rendezd feladók szerint a leveleket és görgesd-nyálazd át, kik-mik vannak. Az átregisztrálás a különféle oldalakon az meg tényleg sziszifuszi-manuális. Érdemes akkurátusan, mert ha elfelejtesz egy jelszót megszűnt fiókba bajosan érkezik meg emlékeztető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged