- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
totron #51667 üzenetére
Részemről semmi gond, nem vettem rossz néven a hozzá szólásodat. Tisztában vagyok azzal, hogy a fogalmazásaink és gondolataink nem mindig mutatnak analógiát. Ilyen ez.
Az előzőekben írt kérdések szempontjából indifferens, de a lényeg, hogy felhasználói oldal döntése az email cím módosítás. A fiók tartalma hozzáférhető, marad az említett manuális módosítás, módosítás kérése a weboldalakon. Csak segítség lett volna erre valamilyen eszköz, illetve hogy az emberi feledékenységünk ne befolyásolja a végeredményt.A többi kérdésre esetleg valaki? Emlékeim szerint HP vagy Dell brand gépnél találkoztam olyan eszközzel, ahol lehetett a biost, op. rendszer alól monitorozni, vagy talán állítani is. De már nem vagyok biztos ebben, az alkalmazásra meg pláne nem emlékszem. Sajnos.
A harmadik kérdés egyelőre tényleg tapogatózás, szó szerint. iMac+w10 rendszeren fut egy rendszer, amihez vezetéken csatlakozik egy elo kijelző. A rajta futó munka bizonyos szakaszában jó lenne egy közeli telefonnal/tablettel/notebookkal rá csatlakozni. Az iMac-en egy usb-c maradt szabadon. Nem igazán ismerem ezeket a sreen mirror szerű alkalmazásokat, hátha van valakinek valami jó tapasztalása.
Köszi még egyszer előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Filmvilág
- Óra topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Vadiúj INTEL Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő