Hirdetés
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
sztanozs
üzenetére
Érdekes nálam lehet változtatni mi alapján rendezzen, De amúgy is keresztnév mező az alap rendezési mód, tehát nincs összevisszaság

woodworm
OK, nálad az a megoldás működik, nálam meg ez. Én tudok kompromisszumot kötni abban, hogy melyik mezőbe mit írok, míg Te nem (na meg amik még jöttek tippek, ott is tökmindegy milyen mezőbe kerülnek az értékek)
De akkor lényegében van már több működő megoldás. Még, ha neked van/volt is azzal korábban problémád amit én írtam le, de nálam meg hibátlanul működik, szóval akkor én leszek a kivétel, ami erősíti a szabályt

bacus
Jó bakker, de tele a fórum olyanokkal, akik nem hajlandóak a gyári tárcsázót/névjegykezelőt lecserélni, melyek pl. nem tudnak szó közepében találatot adni keresésre. Erre előállsz a legprofibb erre fejlesztett alkalmazással, ami mindent is tud

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs