- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
sztanozs
üzenetére
Érdekes nálam lehet változtatni mi alapján rendezzen, De amúgy is keresztnév mező az alap rendezési mód, tehát nincs összevisszaság

woodworm
OK, nálad az a megoldás működik, nálam meg ez. Én tudok kompromisszumot kötni abban, hogy melyik mezőbe mit írok, míg Te nem (na meg amik még jöttek tippek, ott is tökmindegy milyen mezőbe kerülnek az értékek)
De akkor lényegében van már több működő megoldás. Még, ha neked van/volt is azzal korábban problémád amit én írtam le, de nálam meg hibátlanul működik, szóval akkor én leszek a kivétel, ami erősíti a szabályt

bacus
Jó bakker, de tele a fórum olyanokkal, akik nem hajlandóak a gyári tárcsázót/névjegykezelőt lecserélni, melyek pl. nem tudnak szó közepében találatot adni keresésre. Erre előállsz a legprofibb erre fejlesztett alkalmazással, ami mindent is tud

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BMW topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- 3DMark Vantage eredmények
- Filmvilág
- Samsung kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest