- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Avidemux-al próbálkoztam, de nekem teljesen érthetetlen a kezelői felülete. Csak audio output van rajta, ez nem csak szétválasztani tudja a képet és hangot?
Aztán valahol a video beálltások legelrejtetettebb zugában találtam egy audio sáv kiválasztó felületet, ott kijelöltem a hang fájlt, újrakódolta az egészet, de nem csinálta meg.Végül az AiseesoftVideoEnhancer-el hozzá tudtam adni, de mp3-t nem tud beolvasni, csak akkor tudta, ha a hang is mp4-ben volt, akkor egyesítette a 2 videót: egyikből a hangot, másikból a képet. Szóval ez sem igazán erre való, de végül sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest