Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kempetlen
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Nade ez hányszor történik meg? 3 évente egyszer? Akkor nyilván újrahúzza az ember a Win 10-et, nem egy poros, rég nem használt programokkal teli rendszert húz elő a fiók mélyéről... legyen már ízlése az embernek.
Zola007 #47415: A kitanulást úgy értem, hogy minden program különböző, ezért egyesével kell kitapasztanod, hogy melyik hol tárolja a beállításait, vagy melyek azok a fájlok, amik viszont kihagyhatók a mentésből. A kiforrott praktika részemről az, hogy ezekre én beállítottam a SyncBackFree-t, programonként 1-1 profilt, így ha nincsenek elindítva, gyakorlatilag 2 klikkből lefut az összes mentése fölöslegek nélkül (Opera, foobar2000, qBittorrent, Net Meter statisztikák, WinSCP). Visszafele is jól működik, a profilokat a helyükre rakva fél óra alatt belakom a rendszert. Kezdők szórakoznak csak rendszer-mentéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest