- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Magisk
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Wolfskin
üzenetére
Én VeraCrypt-et használok azóta, hogy az TrueCrypt fejlesztése furcsa körülmények között megszűnt.
Gyakorlatilag a TrueCrypt egyenesági leszármazottja, a forááskódja nyílt, és validálták is már, nincs benne backdoor.Ahogy előttem is írták már, használat előtt természetesen fel kell oldani a titkosítást, mivel éppen ez a lényege.
Ha simán egy jelszóval belenézhetnél, akkor sz*rt se érne az egész, egyszerű jelszavas titkosítókból Dunát lehet rekeszteni. A VeraCrypt számos titkosítási eljárást támogat (ezeket ráadásul kombináltan is képes használni), a géped teljesítményétől függően eldöntheted, melyiket szeretnéd (értelemszerűen, minél erősebb a titkosítás, annál lassabb lesz a folyamat, bár ez manapság egy jó géppel és SSD-vel már nem olyan nagy probléma).Nekem az összes adattáram ezzel van titkosítva. Kulcsnak használhatsz egy csomó fájlformátumot, akár .mp3, .zip, .jpg stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest