Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• C. s.

addikt

válasz pentium4 #45268 üzenetére

Szia!

A Sandboxie virtuális környezetben képes futtatni a programokat. Azt is, amit már előzőleg telepítettél a gépre, de a legjobb benne, hogy kimondottan bele is lehet telepíteni szinte mindent. Kevés kivétellel találkoztam eddig. Bármelyik homokozót letilthatod a netről. A Te esetedben nyilván úgy van értelme, hogy eleve a Sandboxie-ba telepíted. Úgy kell, hogy a kiválasztott homokozóban kezded futtatni a fájlkezelőt, betallózod a teltpítőt és hajrá! Ezt is érdemes elolvasni előtte, hogy elkerüld az esetleges problémákat.

Ahhoz, hogy hitelesen át tudja verni a benne futó programokat, mélyen a rendszerbe kell épülnie. A CIS nem panaszkodott rá, viszont amikor Avastot használtam, a Sandboxie telepítóje megkért, hogy egy percre függesszem föl a védelmet, mert az Avast félreérti. Azóta használom, hogy megjelent (sok-sok éve), soha semmi visszaélést nem tapasztaltam részükről. Az is lehet, hogy a Te víruskeresőd is ismeri és nem piszkálja. Telepítés előtt érdemes kihúzni a netet, mert ha szüneteltetni kell a bizt. programot, garantáltan nem slisszanhat be semmi.
    Ingyenes verziója is van, tud magyarul. Nagyon hasznos kis program, csakis vele netezem!

Ha W10-et használsz, nézd meg, hogy a legfrissebb verzió mennyire kompatibilis a W10-ed telepített verziójával. A Microsoft a tavalyi nagy ftissítéssel bekavart, de azt már helyrehozták a Sandboxie fejlesztői, ismét működik. Egyébként valószínűleg nincs most ilyen probléma. Nálam biztosan rendben van.

Új hozzászólás Aktív témák