- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
tordaitibi
üzenetére
Nem értem.
A VLC lényege az volna, hogy nem kell hozzá semmi, nem? Felteszek egy Windowst, meg egy VLC-t, aztán már megy is minden. Legalábbis régen így volt! Most is ez történt! Feltettem a legújabb Win10-et, az alaplap cuccait, a legújabb nVidia szoftvert, a legújabb VLC-t, és ennyi.Azt mondjuk nem tudom, hogy az új Win10 mit nem tartalmazhat, amit a régi tartalmaz, ugyanis a Microsoft eléggé kiherélte (pl. nincsenek benne nyomtató-driverek sem feleslegesen), de még a hálózati meghajtót is mókolni kellett, hogy megtalálja...
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- AKG K240 Studio fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A VLC lényege az volna, hogy nem kell hozzá semmi, nem? Felteszek egy Windowst, meg egy VLC-t, aztán már megy is minden. Legalábbis régen így volt! Most is ez történt! Feltettem a legújabb Win10-et, az alaplap cuccait, a legújabb nVidia szoftvert, a legújabb VLC-t, és ennyi.