- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Kukucs!
Van egy 29.5" ASUS ROG Strix XG309CM IPS Gaming monitorom IPS, 21:9 ultrawide képaránnyal (2560x1080, 1ms válaszidő, 220Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync) és HDR-rel.Filmekhez milyen lejátszó ajánlott ilyen képarány esetén?
Az a bajom, hogy a legtöbb film alapból nem 21:9-es képarányra lett valamiért renderelve, holott maga a kép eredetileg az volna, csak a francos 16:9 miatt hozzárenderelik az emberek az alsó és felső fekete csíkot is, ami tök baromság, hisz akinek 16:9 van, annak úgyis ott lesz, de így akinek 21:9 van, annak meg körben ott van a fekete csík! Fent és lent kb. 5cm, oldalt pedig van az 12cm is!VLC-t használok, ott: jobb klikk->Videó->Levágás->2.39:1 kb. működik, de nincs erre valami kényelmesebb megoldás lustáknak?
-
Geresics
addikt
válasz
tordaitibi #44595 üzenetére
Nem értem.
A VLC lényege az volna, hogy nem kell hozzá semmi, nem? Felteszek egy Windowst, meg egy VLC-t, aztán már megy is minden. Legalábbis régen így volt! Most is ez történt! Feltettem a legújabb Win10-et, az alaplap cuccait, a legújabb nVidia szoftvert, a legújabb VLC-t, és ennyi.
Azt mondjuk nem tudom, hogy az új Win10 mit nem tartalmazhat, amit a régi tartalmaz, ugyanis a Microsoft eléggé kiherélte (pl. nincsenek benne nyomtató-driverek sem feleslegesen), de még a hálózati meghajtót is mókolni kellett, hogy megtalálja...
-
Geresics
addikt
-
Geresics
addikt
Kukucs!
VLC helyére keresnék valami frankó média-lejátszót!
A helyzet az, hogy már sok gépen szívtam vele, és most a saját gépemen is észrevettem, hogy mióta újraraktam a Win10-et, szaggatnak a videók, amik előtte hibátlanul mentek! 1080p60 akciókamerás felvételeket vágok, és renderelek. Először azt hittem rosszul rendereltem, de aztán megnéztem a forrásfájlt, és az is szaggat, pedig Win-install előtt semmi baja nem volt...
Szóval itt az idő, hogy átszokjak valami másra, de nincs túl sok kedvem végigpróbálni 10 programot, hát inkább kérdezek először! -
Geresics
addikt
Azért kereslek benneteket, mert este rögzítenem kell egy webkonferencia beszélgetést, és mivel nem nagyon rögzítettem még webes felületről élő képet és hangot, ezért gondoltam megkérdezlek benneteket a témáról: mivel tudom ezt megtenni?
Gondolom van valami program, ami viszonylag felhasználóbarát, és csak egy REC gombot kell megnyomnom... Ha bárkinek van ötlete, azt szívesen veszem!
Előre is köszi a gyors válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Kombat 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest