Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Karnyújtásnyira az Android 17
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nagyvállalatnál (500+ fő) dolgozom és szeretnék egy oktató és/vagy tesztelő-vizsgáztató rendszert bevezetni.
A gond az (ami valahol még jó is), hogy mivel közpénzből gazdálkodunk, erre nincs forrás.Tudnátok javasolni valamilyen programot, alkalmazást? Akár telepíthető, akár webes verzió szóba jöhet. Az eredeti elképzelésem az volt, hogy a hálózaton minden számítógéppel rendelkező kollégához eljusson, de az sem gond, ha csak egy-egy számítógépen lehet a tesztelést-vizsgáztatást megoldani.
Google Drive megoldással próbálkoztam, az oktatóanyagok tárolását még meg tudnám azon keresztül oldani, de a form "tesztírásos" része bár meglepően jó lett, nekem erre sajnos nem nyújt elegendő megoldást.
Még egy kiegészítő információ (hátha számít): a vállalati wikipediát a következő hónapokban építem fel, illetve vezetem/vezetjük be, lehet hogy az oktatási anyagokat célszerűbb lenne azon keresztül a nagyközönségnek eljuttatni? Lehet valahogy ahhoz valamilyen vizsgáztató alkalmazást/modult csatolni?
Vizsgáztatás/tesztelés: többnyire évente egyszer vizsgáznának a Kollégák, illetve az új munkatársak az első munkanapjukon szintén. Többféle témáról beszélünk (munkavédelem, stb.)
Előre is köszönök minden tippet, tanácsot, javaslatot!
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Karnyújtásnyira az Android 17
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest