- Google Pixel topik
- Bemutatása előtt megismerhetjük a Huawei új maratonfutóját
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Ezeket én még tényleg nem tapasztaltam. Nem lehet, hogy más program vagy tűzfal kavar be neki? Bár 3.4.4-ből kinézem ezeket a bugokat, mert azt én is töröltem valami miatt, de kellett a rss kezelés így nem mentem vissza a 2.x.x verzióig. Az ha jól tudom azok még nem támogatják ezt a funkciót.
Egyébként nekem nyugalmi állapotban 30MB alatti a memória foglalása feladatkezelő szerint 116 torrent mellett. Ennél lejjebb is lehet tornázni? 1.6-os verzió XP-n, emlékeim szerint 5MB alatti memóriával betudta, de win8-on már hirtelen megnőtt annak is az igénye.
Ha van 10MB memória igény alatti kliens is RSS kezeléssel, akkor elgondolkoznék én is a váltáson, bár nem szívesen állítanám be a torrentek letöltési helyét újból egy másik programra való áttérés esetén....
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha van 10MB memória igény alatti kliens is RSS kezeléssel, akkor elgondolkoznék én is a váltáson, bár nem szívesen állítanám be a torrentek letöltési helyét újból egy másik programra való áttérés esetén....