Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
sanyek2
üzenetére
Én akkor kimondom.
A VLC nekem az alap skin miatt nem jött be soha, olyan fapados az egész mintha win95-ből szabadult volna.
Egy időben kipróbáltam pár skin-t hozzá, de akkor meg az volt a probléma, hogy az új skin-en nem volt fellelhető pár gomb (pl. felirat, hangsáv). Így inkább tovább álltam. Az én szempontom az, hogy egy lejátszó alapból jól nézzen ki és a hasznos gombok legyenek a felületen (potplayer-ről is hiányoznak ezek, ezért vetélytársát még keresem ez ügyben
. Nekem a BSPlayer is a skin miatt nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A VLC nekem az alap skin miatt nem jött be soha, olyan fapados az egész mintha win95-ből szabadult volna.
Egy időben kipróbáltam pár skin-t hozzá, de akkor meg az volt a probléma, hogy az új skin-en nem volt fellelhető pár gomb (pl. felirat, hangsáv). Így inkább tovább álltam. Az én szempontom az, hogy egy lejátszó alapból jól nézzen ki és a hasznos gombok legyenek a felületen (potplayer-ről is hiányoznak ezek, ezért vetélytársát még keresem ez ügyben
. Nekem a BSPlayer is a skin miatt nem tetszik.