Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
egyelőre nem nyert a dolog...
megnyitottam az avit, kimentettem az audio sávot... kb 100 mega, és nincs kiterjesztése.
utána megnyitottam az isot, és az audio sávoknál nincs egy sem. hozzáadtam azt a sávot, amit az aviból kimentettem, és ha elmentettem az egészet, akkor csinált egy 5 gigás avit, amin ugyan szól az eredeti aviból kiszedett hang, de a film kétszer olyan hosszú lett, és fele sebességgel megy, és a hang pedig értelemszerüen a felénél végetér... (csúszással egyelőre nem foglalkoztam... )hogy tudnám megcsinálni, hogy az eredeti hangok-feliratok megmaradjnaak, és csak mellé rakhassam az én hangsávomat, és ezt így egybegyúrva egy mkv-ba kimentsem?

Új hozzászólás Aktív témák
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest