Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dosailord
tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek, ami kiváltaná a Windows XP-ben megszokott eszköztárakat, vagyis legalább egyet. A gyorsindítást levettem a tálcáról és a képernyő tetejére rögzítettem, Mindig látható és Automatikus elrejtés opciókkal. A Stardock programját már próbáltam, de kevés beállítási lehetősége van és egyébként sem tetszik az egész, az ikonok távolsága kicsi, meg hülyén is jeleníti meg őket (ugye 16x16-asoka az eszköztár ikonok, ha beállítőn 16 pixelre, sokkal kisebb lesz... ha meg nagyobbra, akkor rosszul néznek ki és túl közel is vannak egymáshoz)
Szóval olyan progi kellene ami kb. úgyanúgy néz ki mint egy sima eszköztár, csak vannak némi beállítási lehetőségei, pl. várjon 1 mp-et mielőtt lenyílik (mert zavaró ha épp odatéved az egér és rögtön látszik), továbbá a wines eszköztár sokszor "beragad", azaz ha épp lenyílna, az ikonok nem jelennek meg, hanem idő még betölti őket, és addig várni kell, pl. böngésző tabokat sem tudom használni addig, (kb 20-30 mp.) és el nem tűnik újra. Ez a jelenség nem mindig jön elő, de elég gyakori hogy idegesítsen.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Android szakmai topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest