- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
atesss
üzenetére
Mod idő lejárt...
A következő oldalon még folytatódik, "Microsoft Expression Encoder 3 with IIS Smooth Streaming, Version 3.0.1332.0" az amivel biztosan megy, nálam is ez van fent (BME MSDNAA-ról töltöttem le).Amit a #122-ben írnak, ez mit jelent ?
Igen, en is erre gondoltam... azt eszrevettetek, hogy ha fent van ez a progi, akkor a windows media player is lejatsza az ismv videokat? Nem lehet ezt valahogy avisynth forrassa tenni?
Szerk: mar meg is van: DirectShowSource("C:\utvonal\fajlnev.ismv", fps=25, audio=true)Azt hogy a Media Player lejátssza, ha fent van ez a "tipusú/verziójú" Encoder azt meg tudom erősíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- 44999 FORINT MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest