- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
k2laci
tag
Igen, nézegettem én is a gyáriakat, találtam is egyet, a Brother DCP-T300 de a neten sehol nem találtam róla véleményt a magyar oldalakon. Most vagy nem egy népszerű nyomtató, vagy senki sem akar róla írni.
Még életemben nem volt Brother nyomtatóm, csak a szokásos (HP, Epson, Canon) de nem zárkózom el semmi újtól.
-
k2laci
tag
A segítségeteket kérném !
Pár éve már csak lézernyomtatót használok, előtte volt itthon egy CISS rendszerrel felszerelt Epson R285-ös, nagyon szerettem, csak hát tönkrement.
Most újra felmerült az igény a színes nyomtatásra (családi fotók nyomtatása stb.), persze jó lenne akár használt nyomtató is (anyagilag eléggé limitált a keret
) csak nem tudom milyet érdemes venni. Nem lenne nagy mennyiségű nyomtatást, de azért nem is hagynánk beszáradni
.
A lényeg, hogy CISS rendszerű legyen vagy utólag lehessen CISS-essé alakítani.
Képes legyen fotópapírra szépen nyomtatni (az Epson Stylus Photo R285 nekem maximálisan megfelelt anno) és persze ne legyen túl drága. -
k2laci
tag
Hőn szeretett Epson R285-asom több éves hű szolgálat után elhalálozott (némi füstszagot éreztem belőle jönni azóta nem müködik.).
Ezt autoreset-es patronokkal használnam tényleg fillérekből kijött egy szines kép, fénykép.
Nincs valami ötletetek, hogy milyen nyomtatót vegyek, (akár használtban is) ami legalább ilyen szép képet tud nyomtatni (a CD nyomtatás már nem feltétlenül szükséges). Olyan heti 30-40 szines kép nyomtatásához kellene. Kerestem ilyet (R285) is, de nem találtam használtban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest