- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TunerJoe #152902 üzenetére
Ne írkálj hülyeségeket,pláne ha nincs tapasztalatod.Én ROG gépeken nőttem fel,10+év,volt szervíz is benne,de soha nem volt komolyabb gond velük.Biztos vannak kirívó esetek is-főleg azok írják meg a sérelmeiket.
Biztos akad a Dellnél is ilyen,ezen általánosítani nem lehet.
Fontosabb maga a gép és annak a tesztjei,ha már vannak.Erre jó ez az oldal : [link] -
TunerJoe
senior tag
válasz
TunerJoe #152848 üzenetére
Amúgy ha minél kisebbet akarsz, jó a ThinkPad X230 is, csak abban nincs ODD, viszont van 2.5-ös SATA és egy mSATA is, tehát SSD+HDD konfigurációt így is meg lehet oldani. Ezt viszont nem tudod megcsinálni a Dell Latitude E6230-cal és az HP EliteBook 2570p-vel, mert azoknak a WWAN portja nem támogat SSD-ket.
-
attilakoscso
újonc
válasz
TunerJoe #152827 üzenetére
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2 héten belül(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
kb. 250.000 Ft(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Otthoni használatra: böngészés, levelezés stb. és esetenként otthoni munkára (kisebb méretű excelek, powerpoint)(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Full HD, legalább 14 colos kijelző(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Elsősorban otthon használnám utazásra max. alkalmanként(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
256 GB SSD és 8 GB RAM (lehet 4-es is, csak akkor bővíthető legyen), optikai meghajtó nem fontos(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Nincs(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Új gépet szeretnékA kérdés: 2 in 1 használatra melyiket érdemes választani (mi szól egyik mellett vagy ellen):
HP Pavilion x360 vagy Lenovo Yoga 530? Természetesen más opcióra is nyitott vagyok.
Köszi a segítséget,
Attila -
Zolly444
aktív tag
válasz
TunerJoe #152073 üzenetére
A Dell, ami kijön a keretből, nem érzem, hogy annyival többet tudna a jelenlegitől, hogy megérje váltani, szóval lehet inkább a használt felé húz a szívem.
Lenovot nem találtam laptopszalonon, EliteBookból pedig G2-t. Esetleg azok is jók?
Vagy hol tudnék keresgélni, milyen oldalak vannak ahol megbízható, lehetőleg garis használtakat kapok?
Időközben nézelődtem, és ezt a kettőt néztem ki: 1 2
Ezek milyenek esetleg? -
Dhampir
félisten
válasz
TunerJoe #150043 üzenetére
(Kihagytál egy kettőspontot a címből.)
Annyiért Ryzen 7-el is van, de egyebekben kissé "budget" kiszerelésű a gép.
Friss tapasztalatok itt olvashatóak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Latitude 5330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Újszerű MacBook Pro 14" M3 Pro 100%-os Akku, karcmentes!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest