- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Genesistibi #143821 üzenetére
Ki tudja, jó lenne, de még a beragadt 7559 is kábé 241 000-től indul.
Viszont nem szabad búsulni, ha mégsem lesz látványos áresés, ez esetben maradnak nekünk a pár éves büdzsé használt üzletik Intel HD Graphics-szel, vagy jobb konfigban valami izmosabb Quadro-val 200 000 Ft környékén.
-
Tikakukac
titán
válasz
Genesistibi #143819 üzenetére
Nem készül ott senki semmire. Sőt, mivel a forint elkezdett beesni a francba én kifejezetten kerek szemekkel nézem ezt is. Lesz még itt sírás megint, mint a múltkor akik nem vettem 1-1 akcióból gépet, hogy na mikor lesz olcsón megint.
-
Chaser
legenda
válasz
óvatosan, nem szokták ezeket elaprózni, szépen csendben kifutnak általában, semeddig ne gondolkodj ha kell ez a gép, ha kuponnal tényleg megkapod 25x ft-ért hajrá....ha meg nem kell akkor lényegtelen, de ennyi erővel mindig várhatsz valamire
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Szerintem 230-240 alá nem esnek újonnan,de amúgy igen, egyetértek
az 1150-60 asokkal felszerelt generáció úgyis csak jövőre jön notiban szerintem.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Genesistibi #143819 üzenetére
(ami mellesleg egy orbitális atbaszas lesz, ugyanilyen 1050 meg 1050 ti s gépek mellé a legújabb 8.genes procik
... Fogsz kapni olyan +2 FPS t 100.000 Ft al drágábban.
-
Dhampir
félisten
válasz
Genesistibi #143817 üzenetére
Itt még olcsóbb; 264 670 Ft.
-
cyberkind
félisten
válasz
Genesistibi #142671 üzenetére
Mennyi idő szokott ez lenni mire ideérnek az új gépek?
-
Obyboy
addikt
válasz
Genesistibi #142671 üzenetére
Köszi az infót. Megvárom a megjelenésüket a noti vásárlással.
-
Chaser
legenda
válasz
Genesistibi #141900 üzenetére
Az szubjektiv, amennyiben nem ips es nem fhd legalabb akkor biztos nem ad semmilyen elmenyt ( :
-
Tikakukac
titán
válasz
Genesistibi #141900 üzenetére
Köbö 4 centi átlóban nem sokat ad az élményhez
Rendes monitor vagy TV kell oda
-
Khelben
nagyúr
válasz
Genesistibi #140294 üzenetére
Nem volt nálam a 17-es változat, de 99%, hogy nagyjából ugyanaz a két gép a méreten kívül.
(#140293) Dooonfrigo : mivel a Frontnite minimum beállításokkal elmegy egy integrálton is, ezért a Dell Latitude sorozatból válogatnék. Ennél viszont nem lesz 300-ból 8. gen cpu. A másik lehetőség a HP Probook 450 vagy a Dell Vostro 5-ös sorozat, de utóbbi már nem IPS kijelzős. Az S-es Asusról talán elég, ha annyit elmesélek, hogy ha kicsit erősebben ütöd le a space gombot, akkor a gép alja a két láb között lekoppan az asztalra.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Genesistibi #140294 üzenetére
Far Cry 5 öt ezzel felejsd el, GTA nyilván menni fog, de be kell érjed alacsony felbontással és beállitásokkal.
-
hallador
addikt
válasz
Genesistibi #137706 üzenetére
Van így van, csak utána senki ne jöjjön ide vissza, meg sehova, és ne keresse az okokat, és ne hibáztasson senkit, ami ugye azért MO-n elképzelhetetlen.
Szóval épeszű ember ilyet nem vesz meg. Belevéve a szuper TMX-et, akkor meg tátott szájjal a f.....
Van akinek ez megéri, aki egy picit gondolkodik nem.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Genesistibi #137706 üzenetére
Nincs.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Genesistibi #137106 üzenetére
Y700 at semmiképp se vegyél. Ha ilyen 300 körüli a kereted, akkor vagy az ajánlott Dellt vidd, vagy picit kevesebbért ( 285 helyett kb 250-260) kapsz még 20% al többet tudó , 1050ti videokártyával felszerelt( az Y700 nál pedig NYOLCVAN igen 80%) Lenovo Y520 at.
De ez utóbbit csak akkor ha 1: nagyon ki vagy számitva anyagilag 2: SZeretsz veszélyesen élni. Ugyanis ha egyszer szervizbe kerül akkor lehet hogy éjjel csuromvizesen és levegő után kapkodva fogsz felébredni lázálmaidban a Telemax szót kiabálva. ( Veled együtt amúgy én is mert nekem is ilyen laptopom van
)
-
Gaben92
őstag
válasz
Genesistibi #137118 üzenetére
287 a gép, és ha veszel bele a HDD mellé egy 120GB-os M.2-t az +20-25k szóval 310-ben megáll a dolog. Nem sok az a +8k...
-
Gaben92
őstag
válasz
Genesistibi #137110 üzenetére
Körülbelül 3 perc beszerelni a 7567-be egy SSD-t utólag, és még csak garivesztéssel sem jár.
Nem értem hol a probléma. -
Tikakukac
titán
válasz
Genesistibi #137110 üzenetére
Egyik barátomnak van, ő szereti.
Mondjuk ő a kocsiját is szereti amire ha jól tippelek ráborult a vételár egyszer és még utána is becsusszant egy váltó KO. Szóval ő különleges
-
Khelben
nagyúr
válasz
Genesistibi #137106 üzenetére
Ez a "tátott szájjal berohanni a f@szerdőbe" tipikus esete. Nem ajánlott boltból nem ajánlott gépet venni, aminek tudott, hogy megbízhatatlan a garanciája, ráadásul drágábban, mint amennyiből egy jóval erősebb ajánlott gép kijön.
-
szTotyy
őstag
válasz
Genesistibi #136747 üzenetére
Én is nagyon szeretem a régi jó masinámat (MSI), de már ideje továbblépni. Három éve tervezek újat venni, de mindig valami fontosabbra kell költeni (kocsi, lakás, asszony)
Eladni persze nem fogom.
Egyszer ágyban, játék közben elszállt a VGA (én voltam a hülye, nem hagytam neki levegőt szellőzni), azt hittem végleg. Fél évre rá leesett másfél méterről. A vinyó elszállt, egy jó szervízben 60 ezerért megcsinálták új vinyóval, és csodák csodájára a VGA is visszatért! Más baja sosem volt. Vennék újra MSI-t, de nincs olyan paraméterekkel, amiket jelenleg szeretnék. -
Gaben92
őstag
válasz
Genesistibi #136747 üzenetére
Nekem is van egy ilyenem otthon. Most lesz 6 éves, és már "hidegen indítva" csíkoz a képernyő, de 30 mp után helyrejön. Ez kb 1 hónapja jött elő de addig tökéletesen működött, pedig szinte állandó 24/7-ben ment abban az 5 évben (egy évesen vettem) míg használtam. Mióta megvettem a Zenbook-ot el van rakva tartaléknak (mert az ördög sosem alszik), és annyi pénzért amennyit kapnék érte nincs szívem megválni tőle mert a mai napig egy nagyon jó kis gép.
Húgomnak a Z510-esével ugyanez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest