- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Abry
tag
Mennyit szánsz rá? Mert én megnézném ezt: Fujitsu UH552 könnyebb és Ivy-s ulv proci miatt tovább bírja az aksi (na meg az integrált vga is nagyságrendekkel jobb).
Az SH531 is jó választás, megtapiztam MM-ban jól összerakott gépnek tűnik, viszont nekem hiányzik az USB 3.0 róla.
-
Davs
tag
Nekem az elodje van (e420)..Billentyuzete nagyon nagyon tetszik(bar kicsit fura az elosztasa..), touchpad + trackpad is jo, osszessegben az osszeszerelesi minosege is egesz jo, zsanerok fembol vannak, de azonkivul muanyag es nem igazi TP, azert azt ne felejtsuk el..Ettol fuggetlenul nem banom, hogy megvettem, Szlovakiaban a 14"-os (sajnos eleg szereny) mezonyben a 600€ koruli aron szerintem az egyik legjobb valasztas. (egyetlen nagyonnagy gondja a switchable graphics, integralt karin nincs venti szabalyozas, szoval ha leterlehet es nem valtasz AMD kartyara akkor megsul a geped
de ahogy latom teged ez nem erintene HD3000-el..)
-
Borote
addikt
(#876) spyduck: jó hallani
az mondjuk nem lep meg, hogy az ügyfélszolgálatosok annyira értenek a számítógépekhez, mint Hanna a barátok közt-ből
-
Tikakukac
titán
Teljesen ki van tolva a billentyűzet a szélére a gépnek (ami mellesleg igencsak remek fajta, TP igencsak legendás a billentyűzeteiről) így majdnem milliméter pontosan akkora, mint a rendes 15,4" gépemen.
Hidd el, semmit sem fogsz csinálni nagyon-nagyon sokáig, hogy kelljen gép. A fordító egy kb. pentium 2-es gépen is pillanatok megoldaná a dolgot. Innentől saját döntés mit választasz. Nekem 2 mag, 1,6ghz és bőven elég mindenre. Plusz SSD-vel valóságos táltosodás lesz.Plusz 9 cellás akksival 1,6 kiló az egész, 10 órát elmegy egy töltéssel, és bagóért tudsz cserélgetni elemeket, ha esetleg elkoptatnád vagy törnéd. Én meg még páran subnotival nyomjuk, cipelje azt a sok nagy vacakot, aki akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó/HP ZBook 15 G3 /I7-6820HQ/16GB DDR4/VGA M1000M 2GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest