- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davs
tag
Hali!
Az elozo postom ota eldontottem, hogy egy Dell e6440-be fogok beruhazni. Van valakinek tapasztalata a hutesevel kapcsolatban? Konkretan arra gondolok, hogy le-e tud huteni egy i7-et? Az uzletben mit kineztem van egy i5-os konfiguracio 4GB ram-mal 1118€-ert es egy i7-es 8GB ram-mal 1128-ert.
Szerintem egyelore nem hasznalnam ki az i7-et, viszont 8GB-ra mindenkeppen szeretnem boviteni a gepet, ugy viszont az i5-os jon ki dragabbra.
Kicsit ertelmetlen kerdes, de megeri az i7-et valasztani az i5-tel szemben (mivel olcsobb)? Nem szeretnem, hogy hangos/meleg legyen a gep idle/filmnezes kozben.Szerk. mindket esetben dGPU nelkuli modellrol van szo
-
MomoSinX
aktív tag
Fújja a hideget be a laptopba, pont oda, ahol szívná be amúgyis a levegetőt. A laptop oldalán meg alapban kifújódik a meleg levegő, szóval jó ez
. Majd még egy ventit kell tennem ez mellé, és akkor a másik lyuka is kapni fog levegőt. Jelenleg csak a baloldali kap. Az áramellátást egy 12 voltos adapterrel oldottam meg (bocsi a minőségért). Sajnos az USB nem ad elég energiát neki (csak 5 voltot ad le), működik, de én meg azt akartam direkt, hogy maximum fordulaton menjen, ezért a 12V.
-
Tikakukac
titán
DVD mérettől függ, de külső házba berakhatóak és akkor használhatod. Vagy még jobb, ha van dokkod, ami fogad meghajtót, akkor jobb esetben átrakod abba és kész.
dobrobesz: Sok-sok éve nem árult gép. Használtban ennél van sokkal jobb ajánlat is, alfa156 kínálatában mondjuk. Vagy apróból.
SentryGun: Legtöbb gépbe rakható, üzleti modellekbe főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Outlook topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest