- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
mrThomi #3256 üzenetére
Következő levélben említsd meg, hogy a magyar fogyasztóvédelmi törvények szerint jogtalanul járnak el, emellett nem tudom mennyire használna a lenovo mo-i értékesítéseinek, ha az ilyen esetek nagy nyilvánosságot kapnának? Kíváncsi lennék, mit reagálnak! (nekem is lenovo-m van)
-
Kerio
őstag
válasz
mrThomi #3256 üzenetére
Sajnálom, hogy így jártál.
Nekem totálisan ugyanezt csinálták a Concorde-k egy 60k-s tablettel. Ráadásul benne voltam a három napban egy pixelhibával. A saját forumjukon is feltettem a kérdést. Ott válaszoltak, mailben nem. És ott veszekedtem velük a forumon. De az istenért nem írtak mailt. Azt mondták, hogy a forumon válaszoltak. Így megmaradt a névtelenségük. Az ilyen cég komolytalan. El is adtam a készüléket. -
ktommy91
addikt
válasz
mrThomi #2279 üzenetére
Így cserélik ki:Lenovo Ideapad Y570 Laptop Screen Replacement Procedure
-
Tikakukac
titán
válasz
mrThomi #2273 üzenetére
Szerintem ez panelcserés, mivel nem pixelhiba, amire vonatkozna ugye az ISO szabványos számolgatás. Ez olyan foltosodás lesz szerintem, mint a régebbi gépek szoktak produkálni. Pontosan nem ismerem a jelenséget, majd utánaolvasok, de a D430-as Dellnél láttam már fullos "tejfölösödést" szerintem valami réteg válik el, de ez tipp.
-
Borote
addikt
válasz
mrThomi #2028 üzenetére
Kicsit eltévedtél, ez nem az a topic.... Ha a keresőbe be méltóztatod ütni a kívánt gépet, már is kidobja a saját fórumát, ahol tulajokkal tudsz beszélni. Segítek. Ha így sem az igazi, akkor katt IDE..
(#2034) mrThomi: a kézikönyvet elolvastad? Gombokat végignézted, hogy mi mire jó a gépen? Egyik érintőgombbal a hangerőszabályzás mellett állíthatod.
(#2046) Kispotter: ez már jobb, de miért fáj leírni, hogy mire használnád, és mennyi pénzt szánnál rá, illetve milyen egyéb elvárások vannak?
-
Borote
addikt
ITT megnézheted, hogy mire képes a GPU
Azt veszel amit akarsz. Tényleg. Komolyan, mint ha azt várnád, hogy győzzünk meg
Most nem kezdem el megint törni magam, hogy leírjam, hogy idővel így is, úgy is vissza kell majd venned a részletességből, mert nem fog minden még HD-ban vagy HD+-on sem elvinni Ultra 16xAA, meg a tökömtudja milyen beállítások mellett. Az informatikában MINDEN így működik. Mindig jön nagyobb gépigényű..."árban ott van a y580 nál sebességbe viszont szerintem joval gyorsabb" na ez a tévképzet vajon honnan jött?
De itt még a billentyűzet sem magyar
Ha az Y580-nál erősebb gépet szeretnél, akkor vedd a németeknél, ott érdeklődj utána, hogy mit érdemes venni.
-
runner 125
nagyúr
Tőle kérdezz rá, neki küldtem egy ilyen gépet.
..én biztosan FHD-ban vásárolnám, bár én soha nem voltam játékos.
-
Borote
addikt
GTX570M-mel? Ali erősebb a GTX660M-nél, és az Y580 egyrészt olcsóbb, másrészt jobb a supportja.
MSI-t itthon nem nagyon érdemes venni.Laptopszalon éveken át Lenovo hivatalos szerviz volt, azért ott értenek hozzá. Miért lenne veszélyes a portalanítás? Rendszerint kompresszoros kifújásról van szó. De miért lenne gond, ha megbontják a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- ROG Zephyrus G16 16" QHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged