- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
válasz
Khelben #81481 üzenetére
egyébként pl. ez a Dell miért nem ajánlott?
Kérlek ne küldjetek el melegebb éghajlatra, napok óta olvasgatom a topikot, tudom hogy az ASUS N55x a preferált ezen a szinten, meg azt is hogy a Lenovót nem szabad venni a garancia miatt (ezért nem is mondtam a Z50et), de a Dellekre nem emlékszem mi az ellenvélemény... -
hedgehog
senior tag
válasz
Khelben #81481 üzenetére
Jó-jó, a játékok listája csak irányvonal volt, igazából csak annyi a lényeg, hogy egy páréves rpgvel már lehessen játszani rajta. Most egy hatéves Acer extensát nyúzok, az abban lévő intel igp is elboldogul már egy heartstoneval is, de kompromisszumokkal lolozni is lehet
viszont az új gépben mindenképpen dedikált gput szeretnék.
A hordozás nem okoz gondot, azért is írtam, hogy a súlya mindegy. Ha kopik akkor kopik, az nem számít. Ráadásul a vonaton nem mindig fogom elővenni (sőt), ott inkább a tabletemet használom, csak nagynéha előfordul hogy a gép is kellene.
A fullhdval egyébként nincs semmi baj, csak gondoltam hátha csökkent az áron, ha nem az (meg a gpunak is könnyebb a dolga)
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest