Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz moncsuh #54214 üzenetére
Teszteknek nagyon ne higgy, azt hozzák ki győztesnek, aki többet fizet.
Teljesen reális az aggodalmad, ha a 3 éves Dell netbook lassú, akkor a Dell Inspiron 7537 is lassú lesz, végülis mindkettőben 1.6 Ghz-es a cpu, bár a GT 750 erősebb a GMA 500-asnál azért.
Sokkal jobban is melegszik ráadásul a 7537, az erősebb a vga miatt, laptophűtő segít valamennyit azért.
Vegyél 18"-os Alienware-t, az játékra sokkal jobb, és a laptophűtő árát is megspórolod.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
formula01
senior tag
válasz moncsuh #54214 üzenetére
Moncsuh, nem értem miért variálsz ennyit. Vagyis értem, csak szerintem egyre rosszabb irányba mész el, pl ezzel az acerrel, illetve láttam egy másik fórumban is kérdeztél, ahol egy agyonvissza melegedő toshiba l50-et ajánlottak neked, na azzal is.
WoW-al igaz kb két és fél éve játszottam utoljára, de amikor játszottam, komolyabban pvpztem, a p4-es procimnak nem okozott gondot, nem hiszem, hogy egy i5-nek fog, legyen az akár ulv-s, crysis, bf4, ezeknél már inkább.
Ennyi pénzből a tökéletest keresed, de ennyiből nincs. Sajnos ezt nekem is be kellett látnom, úgyhogy a számomra legmegfelelőbbet választottam. Hozzáteszem a választás nem volt nehéz, mert 17.3"-as kijelzővel kellett gép amin játszani is lehet közbe pár órát ha van időm, és 200e volt a max keretem, ebbe meg csak a dell 3737 fér bele i7 4500u+radeon hd8870m-el, 17-es gépekkel amúgy se lehet Dunát rekeszteni.
Neked is ezt kéne eldönteni, hol tudsz kompromisszumot kötni. Ha az anyagban, és nem zavar a műanyag, akkor inspiron 3537, 3737 a legjobb választás talán, ha meg egy masszívabb vázat, kicsit gyengébb procival, de hasonló teljesítménnyel összességében, és 25 ezerrel többért akkor a fentebb ajánlott 7537.
Arany középút dellben egy 5537, 5737, vagy esetleg használtan egy lenovo ideapad y500.Nagyjából ezek a lehetőségeid, amikkel a keretből a legjobban jöhetsz ki, ha játszani akarsz. Rosszat meg mindenre fogsz hallani ami konzumer.
Mellesleg olvasgasd át csak a dell topicot, a legtöbb gond a driverekkel a felhasználó hibája. Ami az anyagot illeti, ahhoz meg nem kell atomfizikusnak lenni, hogy tudd, a műanyag az nem fém.
Persze megoldást jelentene az is, amit premete mondd, dobj még hozzá úgy 2* ennyit, és vegyél egy alienware-t, és nincs kompromisszum.. De valamiért úgy érzem, ez a lehetőség nem játszik.
[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest