- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz
Tikakukac #141521 üzenetére
És könnyű volt átszokni konzolra, én 1x 2x próbáltam de sehogy sem tudtam megszokni, az egér billentyű kombin szocializálódtam, na nem mintha annyira nagy játékos lennék, ma is kb Heroes3, Age of 2, Red Alert2 Cezar 3, a legmodernebb játék talán a Assassin’s Creed: Brotherhood volt ami hangulata bejött és játszottam vele.
-
Dhampir
félisten
-
atee_13
őstag
-
válasz
Tikakukac #141462 üzenetére
ToughBook azért nem
Pro/Elitebookok szerintem nem jó minőségűek. A korábbiak, azok jobbak voltak, sokkal masszívabbak, de ez kb. majdnem az összes márkára igaz.
Pl. volt annó nálam egy TP X201s. Azzal embert lehetett ölniMinőségre egy MacBook szint, amit szeretnék... de MacBook nem alternatíva a portok miatt és inkább Windows kellene.
A korábbi Zenbookom hozta ezt a szintet és ezért akarok pár újat is megtapizni.
Ha elromlana... azért van a garancia. Úgy is bővített garival venném.XPS-re és Zenbookra is lehet 4 éves garit kötni. 4 év meg egy lapossal bőven jó szerintem.
-
válasz
Tikakukac #141456 üzenetére
Fém(es), mert rühellem ha műanyag és nyeglik-nyaglik. Pl. HP Pro/Elitebook is felsőbb kategóriás, még is a ház kidolgozása rossz, vagy is inkább borzalmas.
A Zenbookom bitang kis dög volt, ezért is szimpatikus a mostani széria, habár ami nekem volt, az jobban tetszik. Masszív volt és bírta a strapát. Az nem érdekel ha a ház karcos lesz...MacPro kilőve, mint írtam, nem vagyok hajlandó átalakítóval mászkálni.
XPS tetszik, de majd megfogdosok előtte egyet.Mit értesz választott ötvözet alatt? Melyik gépre gondolsz konkrétan?
Zen szalvétás? Ezzel mit akarsz mondani?
-
válasz
Tikakukac #141451 üzenetére
- A G5 nem fém vázas, legalább is, amit találtam az nem az.
- 5370-ben csak microSD olvasó van, így az kilőve.
- Zenbookom már volt évekkel ezelőtt, az első széria, azt imádtam és ahogy nézem a mostaniak is jók.
- Yoga: szimpi, de nem néz ki túl bíztatónak a "nyitogatója"Esetleg a zsanérról tudtak mondani valamit, hogy bírja-e a strapát?
(#141452) Khelben
Épp XPS-eket néztem, de gondoltam rákérdezek, hátha ti többet tudok mondnai.
Az ár... azért nem írtam semmit, mert kevésbé lényeges. Ha minden igényt kielégít, akkor szerintem megéri kiadnit, annyit, amennyi.Cégesnek van egy MacBook Prom, az úk, a touchbaros... és a macOS az utóbbi időbe nagyon bugos, de maga a gép még oké lenne, de a portok hiánya az nem. Nem vagyok hajlandó átalakítót magammal cipelni.
MacBook Air csak azért jött számításba, mert kb. mindenben jó lenne, csak a kijelző elég szar... A macOs hibáival még együtt lehetne élni, amire használnám... de Windowos laposból sokkal nagyobb a választékom. -
bandi0000
nagyúr
válasz
Tikakukac #141446 üzenetére
pl a 13-14" fém ultrabookokhoz képest
nekem csak az a lényeg, hogyha beledobom egy laptop hatitáskába akkor ne kelljen attól tartanom, hogy megreped a műanyag, amenyik szélére nehezedik majd, esetleg kisebb koccanásokat bírjon,+ használatnál ne recsegjen ropogjonmert az előd egy asus rog gl552vw az recsegett kinyitáskor is, és féltettem hordozni
-
gilfoyle
őstag
válasz
Tikakukac #141387 üzenetére
7240, 7250, 7450... Ezeket néztem. Az első kettő kellően kicsi, könnyű, de főleg az 50-es nem túl erős hűtésben, a WoT meg nem túl optimalizált... Nem feltétlenül jó párosítás.
A 7450 viszont hűtéséről jókat írtak, méretben ua mint a 6440, csak vékonyabb, súlyban kb fél kiló mínusz.Szóval ezek vannak, más út nincs
Köszönöm.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Tikakukac #141294 üzenetére
Normál esetben igen, de hát pont te írtad le, hogy kis hazánkban kb minden épp ellenkezőleg működik, mint amit a közgazdaságtan képes lenne megmagyarázni. ( Ugyanarról a gépről megírt különböző cég pályázataitól kezdve minden egyéb, naponta nyilvánosságra kerülő egyéb csodákig.)
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Tikakukac #141286 üzenetére
Jó,azért Media Markt is csinalt most ilyet, hogy 360 ba kerül az 1060 as Dell 7577, és ők 335 ért adták.
De a saját Y520 am is úgy vettem fél éve, hogy akkor még 269 vagy 279 alatt nem volt ( de még utána jóideig nem ) 1050Ti ennyiért, és mégis Euronicsba 1 hétig 249 volt. Szóval... elvileg azért szerintem nem lehetetlen.De mivel pont közgázt meg mikrot meg makrot is tanitok szakközépbe meg érettségi utáni szakképzésen, ezért igen, vannak furcsaságok mifelénk, az tuti. -
Adam333
tag
válasz
Tikakukac #141277 üzenetére
Ettől függetlenül az még szerintem egy valós kérdés, hogy jelent-e nekem bármilyen kockázatot pestiként, hogy zalaegerszegi boltból van a laposom. Gondolok itt arra, hogy garanciálisan kell-e nekem valaha is kontaktolnom a bolttal, vagy minden esetben az acer budapesti pontjára viszem majd. (Kibontom, és másik gép van benne, használt, törött, pixelhibás, akármi kockázatokra is kiváncsi vagyok). Mondjatok paranoiásnak, de nekem furcsa az , hogy ők adhatják ennyiért, mások meg nem. Valahogy nem illik rá a klasszikus közgazdaságtan szabályaira.
Felhívtam őket:
Azonnal felvették, és rá is kérdeztem, hogy nem elírás-e. Nos, azt mondta, hogy ők jóba vannak az acerrel, és tudják ennyiért adni. Nagyon furcsa válasz ez?
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Tikakukac #141088 üzenetére
na most találtam egy cikket, hogy az új szériás 7490 1050 dolláron jön, persze gondolom alap felszereltség, és itthon drágább lesz, bár 250 et keveslem érte, nem érdemes megvárni mi?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Tikakukac #141082 üzenetére
konkrétan csak a procira vagyok kíváncsi, hogy mit gondoltok, mert ha tényleg annyival erősebb, akkor lehet érdemesebb lenne várnom mïg lesz üzletibe azzal a procival jó áron, mert ha 240k-t szánok rá akkor még 10-20k nem oszt vagy szoroz, hülye pc-s hozzáállás ez nálam , ha annyira jó ez a 8250u akkor 2 év mulva már nem hinném hogy keresnék a 2 magos gépeket
-
válasz
Tikakukac #141010 üzenetére
Régen ezt csináltad ?
Én már full össze zavarodtam mikor pár hónapja be estem ide úgy voltam vele na most akkor megveszem a tutti gépet csak meg utána kérdezek ennek meg annak na ez nem jött össze .5 éve meg van az Asus imádom életem egyik legjobb helyre elköltött pénze volt mikor megvettem de ideje a cserének . Közben át néztem a gamer noti fórumba ott is olvastam kérdeztem rengeteget és most úgy állok hogy vagy Dell 7577 vagy g752 vagy g703 ( erre nagyon kicsi az esély nagyon kint van a keretből) és nem tudok dönteni . Dell nagyon bejön kollégának láttom 7567 és patent kis gép vékony is de viszont nem tudom mennyire lenne időt álló .G752 jó lenne
de ott meg zavar pár apróság.
Úgy hogy valószínűleg stand by végig nyomom a régebbi játékaim DS 1 -2 AC 3 FC3 BD Skyrim Witcher 1-2 és pár régebbi TW . Nyárig ez kitart és újra neki állok a kutakodasnak és hogy mit kellene venni a következő már inkább 6-8 évre . -
TheNewDawn
addikt
válasz
Tikakukac #141007 üzenetére
Persze, igazad van, de azért driverek ide vagy oda, a nagyságrendeket szerintem jól leírja. Nyilván attól függően hogy épp milyen hónapba mire jün ki új driver, meg az adott gép mire van optimalizálva, vannak eltérések, de +-5% ban csak kb, márpedig nyakam rá ha most megkérdeztünk volna 50 random embert, akkor abból kb 45 en azt mondták volna, hogy a max Q legalább mondjuk 20% al szarabb a sima 1060 nál.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Tikakukac #140970 üzenetére
köszi nektek, nem annyira sürgős a dolog, de azért jó lenne
asus zenbook?
magát a márkát szeretem, de gondolom ezekkel is lesz baj
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Tikakukac #140965 üzenetére
jó, akkor ha kicsit lentebb adok? pl 14"-ra kell a fullhd? bár gondolom az ips zömében fullhd is
vagy van még más típus ami hasonló árban van, csak nincs ph-n vagy bármi más? esetleg ha kicsit fentebb mennék?
Vagy még találtam egy 7440-et bár a proci nem tudom mennyire elég?!?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Tikakukac #140947 üzenetére
köszi
szóval hirtelen átfutottam és nagyjából ezek amik tetszenének:ENVY 13" miatt kicsiti tartok hogy pici lesz
Swift 3 ez tetszik, de nem tudom elég lenne e nekem az I3
Elitebook 840 G3 ez szinte tökéletes, de nem IPS
Pavilion X360 ez tán tökéletes is
Csak garanciáról nem tudok egyenlőre semmit
840 G1 ez tetszik, csak tény hogy a 4 es széria miatt tartok tőle, persze valszeg tök fölöslegesen, de az aksiról se tudok semmit, lehet egyáltalán ebbe még gyári aksit kapni ha úgy adódna? + annyira nem olcsó, mert legalább 4 giga memória kellene még bele, és garanciát is vennék még rá
szóval lényegében a 14" IPS felé hajlanék, hosszú aksiidő lenne jó, bár ha a 3 óránál többet ki bírna már nyerő ügy
illetve a garancia ami nekem nagyon fontos, minél több annál jobb
-
válasz
Tikakukac #140947 üzenetére
"Ezeket a garikat meg át kéne nézni, mert amcsi gépeknél nem ám úgy megy az, hogy bedobom és csókolom."
Hát igen. Egy csomó laptop van fent úgy hogy magyar kiosztású külföldi , vagy EU, vagy Angol billentyűzet.
Már ebből is levonható hogy nem Magyarországi a gép, és van amelyiket csak plusz pénzért akarják honosítani.
De számomra az is kétséges hogy ez a honosítás valóban megtörténik-e. -
ElGatto
aktív tag
válasz
Tikakukac #140830 üzenetére
Egy utolsó kérdés.
a Lenovoból t450 - et írtál 440 és 440s -ek között talán van i5 proci ssd és még fhd is az régebbi, vagy gyengébb kategória mint 450?
Itt a használtak közt rengeteg van ami hasonló paraméterekkel rendelkezik apró eltérésekkel és a típusszámok mások... Dellekbe bele sem mentem csak a hp és lenovokat néztem... -
ElGatto
aktív tag
válasz
Tikakukac #140828 üzenetére
Jaj az lemaradt...
az első itt a ph - n 110 valami hp care garanciaszerűvel, van 132 - ért egy kereskedésnél aki foglalkozik használttal, a pavilion i3 - al meg 160 körül van.Hoz a régebbi i5 annyival többet mint a mostani i3 -asok? + az ssd fontos lenne amit külön egy 20 - asért tudsz kb. beletenni nem?
-
fordjee
aktív tag
válasz
Tikakukac #140681 üzenetére
Köszi a válaszokat.
A hp nekem már kicsit nagy volt ölben, pedig nem rossz az.
Valóban gond, hogy ezek nem kifejezetten gyakori gépek és nem is nagyon lehet élőben megnézni őket. A Fujiról egy normális videót sem találtam, unboxing vagy ilyesmi, csak egy-két rövid promót.
Szerintem rosszul egyikkel sem járnék, valahogyan megpróbálom kiválasztani a megfelelőt. -
fordjee
aktív tag
válasz
Tikakukac #140678 üzenetére
Hát igen, jó pár tesztet olvastam és a strapabíróság már jobb, ha nem szempont. Ezek közül már egyiket sem az ágy mellett tárolnám
. És nem is venném végig mindegyiket, ha nem muszáj, pedig az lenne a legjobb
Ezért is próbálkozom itt, mert tényleg elkezdődött a csapongás. 7280-ról indultam, rátaláltam a 320s-re és a 710s-re, aztán az u727 volt a favorit, majd a thinkpad 13 és az envy. És most már fogalmam sincs.
Hardver i5-7200u-tól felfelé. Generációban és tudásban is. 8 giga ram, vga mindegy, jó a 620-as. Ezek közül mindegyik tudja ezt.
Amit egyébként sztem kizárok , az a 320s. Tesztben írták, hogy a 8250-es proci nem tudja kihasználni azt, ami benne van, a hűtés miatt gondolom. Anyaghasználatban is a leggyengébb sztem, kilóg ezek közül. A játék miatt elég fontos, hogy terhelésen ne essen nagyon vissza a cpu.
Szóval egyet már ki is zártam.
Én nagyjából 3 felé tudom osztani ezeket.
Üzleti a Fuji és a 7280
Félig üzleti az envy és a thinkpad 13
Ultrabook a 710s. -
Kaci84
őstag
válasz
Tikakukac #140654 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Viszont mivel első körben se játék se munka igény nincs, csak annyi, hogy minőségi tartós, esetleg fém házas legyen, gondoltam ez elég annyira, hogy az embert elzavarják a 10 márkából 3 felé és az 5 termékcsaládból mondjuk 2 felé.
Az a baj, hogy sok beragadt modell is van pl. i5/7 4xxx modelekkel és hiába van róla teszt 1 éve azt írták róla, hogy jó vétel, de most az új modell fényében már nem éri meg.A panaszkodóknál nem az van szerintem, mert hogy nem töltik ki a kérdőívet meg lusták googleizni, hanem ha kitöltik legtöbbször csalódás van, mert megkapja, hogy így nem lehet úgy nem lehet, ha nem inkább nem tölti ki mint nálam is, hogy csak pár fontos adatot ad meg, hogy legalább merre induljon el, akkor meg az a baj :-(
-
traktorgumi
aktív tag
válasz
Tikakukac #140529 üzenetére
Mivel vágoként elég sok helyszínen megfordulok és különböző fényviszonyok között.(forgatás) akkor inkább a HD kellene választanom ha jól értem.
A program amivel dolgozom elvileg megcsinálták már a 4k verziót is,de nem az igazi.
Azért gondolom idén biztos jó lesz....Itt van egy összehasonlítás ha valakit esetleg érdekel.
-
Gaben92
őstag
válasz
Tikakukac #140529 üzenetére
A skálázásról én is tudnék mesélni... Addig rendben, hogy a win felskálázza a dolgokat, de az nem nagyon van hatással az alkalmazások toolbarjaira például. Régebbi PS-ek (nem nagyon régire gondolok, hanem pár évesre) például 15,6" 4k esetén képesek voltak 2x2mm-es(!!) gombokat produkálni, de az újabbakban már orvosolva van a probléma.
Mivel céges gép lesz, gondolom a szoftvert se nagyon te döntöd el, hanem az van amit a cég biztosít, szóval szerintem nézd meg, hogy tud-e skálázni a cucc, nehogy aztán felülj arra a bizonyos rollerre....
-
Némóó
kezdő
válasz
Tikakukac #140517 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Valószinű hogy akkor a Dell Latitude 14 colos lesz a befutó. Még a HP Proobokot néztem (13,3 col ) riválisnak, ennek volt egyedül még jó miőségi kivitelezése és garanciáztatása. De valószinű hogy maradok a Dell-nél.
Ja tesztet meg megnéztem jobban (amit linkeltem), ott még egy régebbi Dell modellt teszteltek LED panelell, most már látom az árukeresőn hogy meglehet venni IPS-es képernyővel, szóval valószínű nem lesz belőle gond.
-
Némóó
kezdő
válasz
Tikakukac #140514 üzenetére
Acer TravelMate TMX349
https://www.notebookcheck.net/Acer-TravelMate-TMX349-G2-M-5625-Laptop-Review.217946.0.htmlEzzel a típussal szemezgettem, de úgy tudom az Acer hamar megadja magát, kár pedig stílusban sokkal jobbak
Dell Latitude 5480
https://www.notebookcheck.net/Dell-Latitude-5480-7600U-FHD-Laptop-Review.200690.0.htmlKijelzőn kivűl elvileg mindenben jó, ott panaszkodnak a fényerőre, de jónak tűnik.
-
-
Szpájki
tag
válasz
Tikakukac #140336 üzenetére
5-600 euró lenne a plafon.
tehát akkor
vagy kiegyezek a 14" FHD-val és akkor esetleg nincs nummerikus blokk
vagy keresek régebbi 3.gen i procis gépet pl thinkpad t530, HP Elitebook 8470pvagy megszokom hogy nem középen gépelek és készel kell mennem megnézni, mennyire bántja a szemem a fhd.
köszönöm -
Némóó
kezdő
válasz
Tikakukac #140332 üzenetére
(#140332) Tikakukac
"mindazzal amivel jár egy ilyen noti birtoklása" , mit értesz ez alatt ?A garanciáztatását ? Azt még én sem tudod pontosan mivel az oldalra nincs kiírva, de majd utánna érdeklődök.
Azt pld tudom hogy csak angol keyboardal elérhető, számomra ez nem porbléma!
-
Tivish
csendes tag
válasz
Tikakukac #140313 üzenetére
Így már világos.
A helyzet az, hogy félre van téve egy a nevemmel. Hétfőn felhívom Őket a termékkód miatt, Asuséknál leellenőriztetem, ha ezt így lehet... Aztán ha minden ok. Megveszem. Majd megírom, hogy mi lett belőle, ha érdekel valakit.Addig is azt hiszem el kezdek keresgélni mi lenne jó B tervnek.
-
-
válasz
Tikakukac #140116 üzenetére
Néha notebookcheck-et is nézem, nem csak ezt a kettőt. Azt sem tudom mi alapján mérnek, de csak van valami standardjuk
Azt legalább tudom, hogy azért egy Quadro kártya vs Intel Hd vs GTX-es kártya más-más környezetben érvényesül jobban.
Ha Te választhatnál a kettő gép közül, Te is a ThinkPadot vinnéd -
Ianbond
csendes tag
válasz
Tikakukac #139898 üzenetére
Otthon van a szamla rola ott voltam a vasarlasnal tuti az i7es proci, de mondom amint batyam hazaer mondom neki kuldjon akkor kepet, ha nem hiszed, igen olvastam hogy a tmx szerviz hosszadalmas stb en meg azt mondom ha laptop akkor kb hp-t (regi 250essel negativ tapasztalat), meg dell-t (igen ugy mondom hogy nem hogy nem hasznaltam meg szoval nem tudok rola kb semmit) (bar irodai hasznalatra talan ezek jobbak ar/ertek aranyban, de en ugye hasznalnam jatekra) nem vennek semmi felekeppen inkabb lenovo vagy asus esetleg acer (hozza teszem kicsit asus parti vagyok es igen ott is olvastam, hogy a hutese hagy nemi kivanni valot) es igen nekem is elektrotechnikat kene tanulnom, nem is akarom tovabb offolni a topikot
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #139816 üzenetére
itt van a 850 g3, hát ha nem szégyellném elsírtam volna magam mikor egyet kibontottam és a 8570 lg mellé raktam ( : no de majd jól jár akinek nem fontos a kijelző
szerk: itt a régi videóm, 8540p lg hd+ - 8570 lg-vel fej-fej mellett - , vs 850g1 fhd, de ui. mocskos legalja 10k-s kínai panelt láttam g2-ben és 3-ban is
-
maximilian4
addikt
válasz
Tikakukac #139799 üzenetére
A legjobban engem is az aggaszt hogy ha valami baj van, akkor kinél kell verni az asztalt, hogy működik a garanciális ügyintézés, stb. Ha még jó a gép is (elviekben nem rossz, mert egy átnevezett hyperbook, ami meg egy átnevezett clevo), akkor is túl sok a kérdés, nagy a rizikó. Pl. lengyelben a hyperbooknak van tisztességes szervizhálózata, átlátható weboldal, consumer service. Itthon meg nem tudunk erről semmit.
-
maximilian4
addikt
válasz
Tikakukac #139792 üzenetére
Vagányabbnak vagányabb, kivéve az anyaghasználatot. Azért abban még mindig az üzleti a legjobb, és ismered a clevokat, sosem a prémium anyaghasználatról voltak híresek. Viszont minden másban jók. Mondjuk ez az x-x név kicsit mellékvágány, sztem egyáltalán nem megnyerő. Maradtak volna a hyperbook-nál. Őket valamilyen szinten nemzetközileg is ismerni.
-
válasz
Tikakukac #139777 üzenetére
Igen így van meggyőző volt nagyon nehezen adok ki pénzt de az nagyon megfogott szeretnék megint olyan jól választani mint anno a g73 al sikerült . Olcsó csúnya műanyag meg vékony ház ami nem tetszett egyedül . Xxpc.hu itt árulják a asztali konfigokat a laptop részt nem sikerült még meg találni
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Tikakukac #139736 üzenetére
Ha nem is driverhiba volt, de ez tény és fel is hoztam az elején, hogyha valami negativat kell irnom a Lenovomról eddig, akkor az mindenképpen az, hogy kb 1 napot szenvedtem vele, és mégse sikerült felnyomni rá a nyamvadt win 10 et pendirveról ( pedig nem vagyok béna pár tucatszor csináltam már ilyet ) hiába állitottam be a BIOS ba azt ami elvileg kell neki, sőt, még ilyenekhez értő barátom is tehetetlen volt vele, végül szakboltba kellett vinnem. És utána még nem kevés időt pöcsöltem el azzal, (szerencsére azt már megoldottam de a totál laikusok 90% a nak tuti nem sikerült volna ) mire rávettem a gépet, hogy ignorálja a Lenovo ajánlott, sok esetbe majd 1 éves drivereit ( hiába törölted mást nem akart elfogadni utána se ) és mindenből sikerüljön a legfrisebbet feltelepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest