- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ianbond
csendes tag
válasz
TheNewDawn #139913 üzenetére
nem 7500U-val van csak nézegettem a sok i7-es hq-s procikat aztán azt hittem abba is az van
de nem
-
Ianbond
csendes tag
válasz
Tikakukac #139898 üzenetére
Otthon van a szamla rola ott voltam a vasarlasnal tuti az i7es proci, de mondom amint batyam hazaer mondom neki kuldjon akkor kepet, ha nem hiszed, igen olvastam hogy a tmx szerviz hosszadalmas stb en meg azt mondom ha laptop akkor kb hp-t (regi 250essel negativ tapasztalat), meg dell-t (igen ugy mondom hogy nem hogy nem hasznaltam meg szoval nem tudok rola kb semmit) (bar irodai hasznalatra talan ezek jobbak ar/ertek aranyban, de en ugye hasznalnam jatekra) nem vennek semmi felekeppen inkabb lenovo vagy asus esetleg acer (hozza teszem kicsit asus parti vagyok es igen ott is olvastam, hogy a hutese hagy nemi kivanni valot) es igen nekem is elektrotechnikat kene tanulnom, nem is akarom tovabb offolni a topikot
-
Ianbond
csendes tag
válasz
Khelben #139883 üzenetére
Ugy jott ide, hogy ajanlottad a hp 250et, de semmi indok hogy miert, mert szerintem ez lenne az alap hogy ha ajanlok vmit megirom miert vagy ha vmit epp nem, hogy azt miert nem.
Akkoriban ez is kb ebbe a 120 ezer forintos arkategoriaba tartozott de nem veletlen irtam, oda hogy 3 eves es 2 giga ram van benne, es ugye sajat tapasztalat alapjan en magamnak biztos nem vennek hp 250et mert kb 2 ev mulva ugyan ugy elegedetlen lennek vele -
Ianbond
csendes tag
válasz
Khelben #139879 üzenetére
Nekem van hp 250-em (mar vagy 3 eves palyazati laptop) 2 giga rammal nah en ezt kb senkinek nem ajanlanam nem vagyok hozza erto, de nekem nem jon be, persze ingyen laptop volt igy hasznalom meg ma is, de nem vagypk vele megelegedve hozza teszem legfokepp azert mert amire en szeretnem hasznalni arra nem alkalmas.
-
Ianbond
csendes tag
szerintetek egy i7-7700hq, 8 giga ram, nvidia geforce 940mx 4 gb mennyire alkalmas ma még játékra (160K volt) nem játék az elsődleges szempont, de azért gondolom ilyen 2015 környéki játékok elmennek rajta 30 fps környékén nem?
-
Ianbond
csendes tag
Fullhd matt kijelzos, I5-7300hq procis, 8giga rammal, gtx 1050 vagy 1050 ti videokartyaval 1 tb hdd-vel milyen laptopok erhetok el itthon es milyen aron?
-
Ianbond
csendes tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Január végén
(2) A gépre szánt összeg forintban: 300k
(3) Felhasználás? Solid edgeben es autocadban valo tervezeshez es jatekhoz
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Mostani játékok de nem feltetlen ultra felbontasban kb kozepes beallitason 40 fps korul szamomra az meg boven jatszhato
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Matt, IPS(ez annyira nem feltetel) fullhd
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Heti rentszeresseggel biztos lenne hordozva a gep, de nem kizart hogy atlagban 1-2 naponta is.
(7) Operációs rendszer? Semmi vagy win10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? 1 TB HDD SSD nem feltetlen szukseges, min 8 giga ram, optikai meghajto sem szukseges
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? HDMI
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Csak ujNem vagyok nagyon szakerto a dologban, de az utobbi napokba kicsit utana olvasgattam nezegettem es ezt a gepet neztem ki: https://www.digiprime.hu/laptop/asus-laptop/asus-rog-gl553-ar/asus-rog-gl553vd-35232-elado vagy ugyan ez a gep i7-7700hq-s procival 310k-ert szerintetek melyik lenne a jobb? Vagy ha esetleg vki tud hasonlo vagy jobb laptopot azt megkosszonnem.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest