- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
-
Tikakukac
titán
válasz
Ianbond #139899 üzenetére
Ezt a gépet HQ procival a Lenovo nem gyártja. Pont.
Az összes többire azt tudom mondani: ooookay. Most álljak le vitázni olyan érvekkel, hogy pölö Dellt sem használtál soha meg összesen egy belépő hulladék nyomorék konfigos HP 250-et, de nem vennéd egyik márkát sem? Ember. Inkább a vizsgára menj rá te is
-
maximilian4
addikt
válasz
Ianbond #139893 üzenetére
Elvileg van i7-tel, de a hq kizárt. I7 7500u-val van, de az a konfig meg már 200 körül van. Akkor meg már szvsz. inkább egy aspire 5 mx150 (asztali 1030 szint)-nel, ami sokszorosan gyorsabb mint a 940. Már rég ki kellett volna kukázni ezt a modellt. Van egy tippem, hogy lassan az új integráltak is erősebbek.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ianbond #139895 üzenetére
HQ procival nincs 510-es ez az első gond.
A második gond, hogy ennyiért nincs i7-es konfig NV-vel. Haversrác-nagyker-ÁFA leírás-apró-megbízható-csak a billzet más stb stb. opciókat hagyjuk ki. Bolti kisker dolgokról beszélünk. Ez beker árban is több 25 rugóval.
Harmadik gond, hogy Lenovo.
Negyedik gond, hogy már megint olyasmiről vitatkozok amiről nem kéne, ellenben számvitelt kéne tanulnom
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Ianbond #139884 üzenetére
Jó indok: mert a többi még ennél is sz@rabb amit 120 rugóból kapsz újonnan
Ez szerintem egy elég nyomós indok. Amúgy ja, szerintem is egy pocsék gép. Lassan 3 éve követem az egyik életútját és igen, pont annyira gatya, mint mikor új volt. És ezért is ajánlom akinek 120k-ból kell új vas. Mert ez legalább ennyi idő után is olyan rossz marad, mint volt. Ellenben a többivel, amikből azért szépen ficegetnek az éves venticserés típushibák. Pölö.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Ianbond #139881 üzenetére
És ez most hogy jön ide? Ramot minden gépben lehet bővíteni, manapság pedig már nem árulnak 2 GB rammal gépet, 4 GB a minimum. A hardvert pedig a felhasználáshoz kell igazítani, ennyi. És egy laptopnál nem csak a hardver van, hanem még egy tucat egyéb szempont, az összefoglalóban ez szépen le van írva. HP 250-ből van kb. 20 féle, mindenféle hardverrel. A legolcsóbb nyilván nem alkalmas semmire, de itt a 150k-s árkategóriáról volt szó.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ianbond #139834 üzenetére
Acer Vx 15, kb 280 ért, Lenovo Y520 kb 270 ért ( mondjuk én még 250 ért vettem de most ennyi ) és Dell 7577 ( van 7567 is de übergagyi TN panellel ) kb 300 ért.
Dell mellett szól a megbizható szervizháttér a garancia, Lenovo és Acer mellett meg hogy olcsóbb jóval és 1050 ti van benne, nem 1050 mint a dellbe, azaz 20% al nagyobb teljesitmény. -
Khelben
nagyúr
válasz
Úgy, ahogy a kolléga írja. Legolcsóbban 1050-nel a Dell 7577, utána jön valahol 330k körül az Acer Helios G3 1050Ti-vel, 360k körül meg a Dell 7577 1060-nal.
(#139829) főnix1999 : 2010-2016 között játszottam, aztán lassan feloszlott a társaság, most már nincs előfizetésem. Kiegészítők megjelenésekor szoktam visszanézni 1-2 hétre.
-
Aconcagua
csendes tag
válasz
Szia!
Én az egyik itt ajánlott, általad felsorolt konfiggal (gtx 1050) felszerelt gépet (Dell Inspiron 7567) vettem meg 2 hete. Teljesen meg vagyok vele elégedve, nyugodt szívvel tudom ajánlani. Nekem a TN panellel sincsen semmi bajom, jó a hűtés, játékokkal elboldogul, viszonylag hosszú az akkumulátor üzemideje, öszességében egy jól összerakott gép. De támasszanak alá a "nagyok", nem akarom megmondani itt a frankót, csak a tapasztalataimat írtam le.
Ha ragaszkodsz az IPS kijelzőhöz, akkor 7577[link]
Ha nem, akkor [link] -
Khelben
nagyúr
válasz
Ianbond #139737 üzenetére
Dell 7577. GL-es Asus és az általad kinézett bolt kb. egy szinten van, úgyhogy GL-es Asus abból a boltból nagy élmény lesz, az biztos
(#139749) mlado : ennyiből ennél többet nem nagyon lehet kihozni. SSD-vel kapcsolatban az ssd-s topicban tudnak segíteni.
(#139744) Ianbond : a laptophűtő a halottnak a csók kategória. Ha egy gépnek rossz a hűtése, akkor azon semmilyen laptophűtő nem segít.
(#139746) Mirr Murr : ha van rá zsé, akkor Zbook. Ha a G2 túl drága, akkor G1-ből is lehet kapni rengeteget. Öreg workstation-t én már nem vennék, mert lassan elfogynak ebayről is az alkatrészek hozzájuk.
(#139745) MeszarosG : ebben a kategóriában egyetlen normális kijelzős gépet tudok, a HP 8560p 1600x900-as felbontású változatát. A többiben sajnos annyira gyenge TN panelek vannak, hogy élvezhetetlen lesz a filmnézés. Lenovo valamelyik X-es gépében volt még ips (X230, X240?), de majd valamelyik Lenovo szaki erről mond többet.
(#139723) RunnyJuggler : Acer Aspire A515, 200-ból megvan a legfrissebb hardverrel (8250U+MX150). Ha kcisit feljebb tudsz menni árban, akkor pedig 290 körül már van Dell 7577, az már tényleg játszós gép.
(#139721) p_adam : 200k alatt jelenleg választani kell az IPS kijelző és az irodai programokra alkalmas ház és billentyűzet között. IPS kijelző esetén Acer Aspire A515, ami valószínűleg hamar az elhasználódás jeleit fogja mutatni napi 8 óra igénybevétel esetén. Ha pedig kényelmes billentyűzet és strapabírás kell, akkor HP 250, Dell Vostro 3568. A HP Probook 440 fullhd változata szintén ips és irodai munkára is tökéletesen alkalmas, de az már közelebb van a 300-hoz, mint a 200-hoz.
(#139714) szegim : az említett Acernél jobbat nem kapsz jelenleg ennyiért. A következő lépcső már majdnem 300k.
(#139712) Wa2x_ : szerintem valamit összekevertél valamivel. A Probookoknak híresen pocsék TN kijelzője van, az Acerben meg akármennyire is belépő szint, de mégiscsak IPS a kijelző. Közelében sincs a Probook.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ianbond #139744 üzenetére
Amennyiben szerinted az úgy rendben van, hogy egy darab ocsmány műanyagra kell rakni a gépet és vinni mindenhova, mert 300 rugóért nincs hűtés a gépben, hát én elfogadom, de megérteni sosem fogom
Én valami kevésbé adatlap kiszolgálásra gyártott gépet ajánlanék, de nem merek már mondani semmit, mert széttépik a gémerek a lelkemet, hogy miért nem x és miért y. Az az igazi szint sajnos ami valóban értékelhetőbben áll a többi felett ki fog lógni a keretből. Mondjuk egy i5 némileg segít a fűtésen, nem sokat, kicsit.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ianbond #139742 üzenetére
Ez a papíron teljesítés. Ezután kell olyan apróságokat még megnézni, hogy szegény gép képes-e bundás kenyér sütésére alkalmas hőfok alatt is mondjuk menni nyáron, hogy a csuklód ne égjen le. Nem vicc, ezt nálam tudta már GL Asus produkálni, a szó szoros értelmében is.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ianbond #139737 üzenetére
GL-t nem nagyon pártolnám, gémert 300k-ig pedig örök kérdés és mindig leenged, mint egy lufi. Passz, valaki majd jön áldást mondani valami felett, kompromisszum lesz minden. Egyik ebben-másik abban. Ami fix, hogy nem feltétlen a nagy hardver mindig a tuti ha hosszabb időre tervezel. Ha renderelsz főleg megtudod, húgoméknál is van olyan szépséges noti ami 10 percig tolja mint a részeg a bringát, utána throttling és lesz belőle i3. Az meg nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest