- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
programozoGe #139766 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok de pár tízezer forintért miért is kell beleszaladnod egy f@&erdőbe?
-
maajsz
senior tag
válasz
Megfontolnám az elállást.
-
mambacs
csendes tag
válasz
programozoGe #139758 üzenetére
Laptopszalonból rendeltem. Dec 28.-án érkezett. Azthiszem a kecskemétiből küldték mondjuk.
-
Tikakukac
titán
válasz
Jól hangzik. Hát. Na most érted, erre sokat nem tudok mondani. Én nyilván figyelem mindig a stockot és ha utolsó valamit hozok el, aminek baja van, már mondom is lefele. Kedvelt dolog, hogy a már négyszer visszaküldött gépet a kiskerekből végül valaki bevállalja aztán megpatkolja és eladja. Te tudod. Új gépben nullás akku nem sok van, új gépbe akkut nem rendelünk és ha nem cserélik át akkor ez balsorsos.
atee_13: Amennyivel többe kerül egy rendes garis rendes gép, nem éri meg. Nyilván az "új" eladja. Csak ez nem új, max new old stock. És az notiknál baromira nem mindegy ám.
-
Tikakukac
titán
válasz
programozoGe #139762 üzenetére
Túl sok a ha, reméljük gépcsere. Mondjuk akkor lenne nagykerben és elérhető lenne másoknak is.
Hát remélem nem a szokásos utolsó darab, kicsit bajos, de megoldjuk a séma. Mert akkor gatya felköt.
-
Tikakukac
titán
válasz
programozoGe #139758 üzenetére
Ők ugye a hardverker. Hát első körben ha sehol sincs, csak ott az kérdéses. Nekem elég sok dolgom volt garival velük, az is megért egy misét.
van egy kis bibi, hogy az aksija nem működik és legalább 1 hét mire tud másikat szerezni.
Elviekben új gépről beszélünk. Na. Mióta halnak le akkuk új gépekben és mióta rendelnek akksit egy notiba, mikor ezt ilyenkor vagy visszakapja a disztri vagy betolják 0.day gariba? Mindig olyan sztorikat dobtok be, hogy elképedek
-
Wa2x_
veterán
válasz
programozoGe #139606 üzenetére
Az MX150 az rendben van, de épp Te írod, hogy játszani is szeretnél, fos kijelzőn nem nagy élmény. Menj nézd meg valahol élőben, nagyon gáz. Az 5-ös sorozat IPS kijelzője sem épp egy játékra való screen, nem hogy ezé.
Higgy nekem, én megnéztem őket élőben, csalódás lenne. Amúgy meg a 8gen i5-tel sokkal jobban is járnál.
ITT nézz körül.
-
Wa2x_
veterán
válasz
programozoGe #139603 üzenetére
Szerintem nem, ill. még azt hozzátenném, hogy szégyenteljes a kijelzője ennek a típusnak, főleg IPS-hez képest.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
programozoGe #139392 üzenetére
Nem tudok róla, talán az egyetlen hátrány, hogy 2 év garanciát kapsz csak, míg a laptopszalonnál pl 3 at.
Egyik kollégám is vett náluk gépet amin elszállt az alaplap anno, és minden rendben ment.
És én is ugyanígy vettem náluk a gépet, akkoriban 280 alatt sehol se lehetett 1050 TI al felszerelt gépet kapni, ott meg 249 ért kaptam.
Szerintem meggondolandó +1 év garanciát venni rá amúgy, olyan 10k körül van. -
Dhampir
félisten
válasz
Az durva, hogy például egy Sandy-s Intel Core i7-2720QM procit szinte megszorongat az energiatakarékos i5-8250U, legalábbis a Benchmark táblázat sorrendjében.
(#139394) firecrest
Miért kellett visszacserélni?
-
törölt tag
válasz
Sőt még plusz garanciát is vásárolhatsz, amivel meghosszabbodik annak érvénytartama. A kollégám nem olyan régen cserélte vissza az Euronics-ban vásárolt laptopját és kapott érte egy zsír újat de nálam se szórakoztak a garanciával szó nélkül visszavették a hibás terméket. Szóval nekem kedvezőek a tapasztalataim róluk.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Úgy tudom, hogy nem volt eddig gond az Euronicsben. Nézd meg, hogy kapsz-e hozzá magyar garancialevelet és vásárlás után ellenőrizd le a garanciát az Acernél.
(#139391) Sokimm : Displayport fog kelleni neked, ez általában van az üzleti kategóriás gépeket. A 4k kijelző már problémásabb és 17-es 4k kijelző pedig szinte lehetetlen. Úgyhogy itt valamilyen kompromisszum kell. HP Elitebook 850, HP Zbook, Dell Latitude 5580, ezeknek nézz utána.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest