- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #50350 üzenetére
Teknikál szuppórttól én azt kaptam, hogy bármi van, értesíteni kell a Dellt, pontos hibaleírással és környezettel. És akkor onnantól dolgozik rajta egy ügynök/csapat. Ezek a gépek már több mint 6 hónapja kint vannak, így mondjuk szerintem is érdemes volna kiadni egy rendes drivert a vidkarihoz. Gyanúsan amúgy miatt nem kelnek fel néha a gépek, ez nálam is kijött, én sem tudtam megcsinálni, hiába jelentettem le, nem tudtam adni semmilyen támpontot, mert logban sem volt különleges semmi. Ezt mondjuk nem hiszem el, hogy nem találták meg tesztelés alatt.
Amúgy azok a gépek sleepből feljönnek, nincs baj. A baj a kijelzővel van, azt nem adja be. Vagy ha igen, akkor belefagy. Szvsz ez gyanúsan vidkaris, haswelles geforce gépek nekem eddig mindig felkeltek, integráltak is.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Játékos Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest