Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz
Knagymate
üzenetére
Én még nem nagyon találkoztam másfajta akksival ehhez a géphez, és a Dell honlap is csak 6 cellás, 48Wh-s akksival írja.
Viszont amit néztél akku, az nem is ehhez a géphez van, hanem az E5520 Latitude-hoz.Az ugy akksik pedig általában sokkal rövidebb élettartamúak, illetve én nem is nagyon bízom bennük. Ha tönkrevágják a töltőáramkört, akkor az eléggé nagy probléma....
-
AxBattler
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
Hopp, akad a szalonban is...
Egyébként tudja valaki, hogy a G-szériához képest milyen masszív az összeszerelése? Meg úgy egyébként is...

-
Knagymate
csendes tag
dell 5520-hoz egy ilyen akkunak mennyire lehet hinni?

http://www.ebay.com/itm/New-Genuine-Li-ion-Battery-for-Dell-Latitude-e5420-e5520-e6420-e6520-T54FJ-60-Wh-/170918969851?pt=Laptop_Batteries&hash=item27cb9081fb -
AxBattler
félisten
Lenovo IdeaPad B580 - 128k
Ezt most találtam, és szerintem ennyi pénzért nem is rossz! -
fogtunder
nagyúr
válasz
premete
üzenetére
azt gondoltam

(#20988) Victorio: nekem is volt anno egy álmom, üzleti szériás laptop a10 trinityvel, 13-14" méretben, na az sose jött össze, 150K-ig pedig biztos nem fogsz találni nem TN paneles gépet, ami ezeknek a kritériumoknak megfelel (meg semmilyet sem). ha nem kell a trinity, hanem elég az IHD4000 is, akkor ivy bridge vonalon van már némi lehetőség, de nem túl sok, kb. a fujitsu a532 fér bele, azt errefelé szokták ajánlani. kicsit drágábban dell vostro 3560 van még, az elődjének volt olyan amd verziója, amit te keresel, ennek nincs.
kérdés, hogy mire kell a trinity? ha el lehet hagyni, a többi feladatra ennyiből lehet találni jó gépet.
-
Holnap elérhetőek lesznek a T400-as laptopok is

-
Victorio
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit gondban vagyok, hátha tudtok segíteni.
Olyan 15"-os laptopot keresek ami lehetőleg az új Trinity procival van szerelve, de csak belső IGP-s, külön videokártya nem kell, így olcsóbb és azt úgy se használnám ki mivel főleg munkára (szövegszerkesztés, tördelés, némi képszerkesztés) lenne használva.Kéne, hogy legyen:
- USB3 (külső vinyóhoz)
- HDMI (a projektorra tudjam dugni)
- WiFiNem kell:
- ODD (nem használom)
- Hosszú üzemidő (utazás közben nem használnám, amúgy meg mindenhol van konnektor)
- Nagy HDD (van külső meghajtó)
- VGA, DVI, DP kimenetek (nem használnám)Ami jó lenne, de nem létszükséglet:
- Normális kijelző (lehetőleg ne TN)
- Kártyaolvasó (ha nincs megoldom USB-s olvasóval)
- mSATA foglalat (ha majd egy SSD-t akarok pattintani bele)
- Nem szomorkodnék ha nem lenne 3 kgTudtok a fenti paraméterekkel ajánlani valamit?
Az árkeret kb. 150 eFt. -
btudos
nagyúr
válasz
Ankhiszesz
üzenetére
A mobil GPU-k jóval gyengébbek mint az asztali verziók.
-
Borote
addikt
válasz
Ankhiszesz
üzenetére
Abban, hogy az M végű az mobil GPU-t jelent, ami sokkal gyengébb, mint asztali társai.
Meg mi itt főleg a mobil GPU-kat ismerjük
HD3000-nél mindenesetre mindenképp jóval erősebb!
-
humax
senior tag
sziasztok.
1) Full HD
2) Matt kijelzo
3) IPS
jo hangszoroval rendelkezo laptopot keresek.
ar: 350 ig -
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Lenovo g580AH-t néztem ki, minden szempontból legjobb vétel lett volna, de ahol tudok gépet venni nem kapható.. És mivel csak egy helyen tudom levásárolni a lóvét, más alternatíva kell..
Egy ilyen esetleg jó döntés lehet?Vagy egyéb más ilyen kategóriában, ami ajánlható?
Köszi!
-
Ankhiszesz
tag
Sziasztok!
Igaz nem notebook, amit venni szeretnék, hanem egy AIO PC (elnézést kérek, nem találtam a megfelelő AIO topicot). igazából csak a konfiguráció izgat, hogy mire lesz elég nekem.
Röviden:
i5 2400s,
AMD Radeon hd 6650 1gb,
4gb ram,
1000Gb hdd.
képernyő: 21.5" fullHd
Ja és Lenovo.
(leginkább a videókártyában vagyok bizonytalan, például egy Intel HD graphics-hoz hasonlítva :S) -
Knagymate
csendes tag
Sziasztok!
Az nem lehetséges, hogy a DELL 5521-es laptop 6 cellás 65Wh-ás akkumulátora belemegy a DELL 7520-as gépbe, amibel 6 cellás 48 Wh-ás akksi van? Lehet nagy hülyeséget kérdezek

-
zalyy
tag
Sziasztok!
Egy Toshiba Qosmio F750-10L-en gondolkodtam játék használatra. Néztem már pár videót a neten de inkább megkérdeznélek titeket, mert azért videóba, akármikor összevághatják. Szeretném kihasználni a laptopot így inkább a mostani jobb grafikájú játékokat szeretném futtatni rajta ha lehet maximumon. A videóban http://www.youtube.com/watch?v=8J3xe8-JXA0 elvileg felvevő program nélkül 35-45FPS van maximumon a battlefield 3-ban, ami igen csak megizzasztja a hardvert, de vajon ez tényleg igaz? Tényleg játszhatok majd ennyivel a laptoppal max grafikán? Egyébként mi a véleményetek a laptoprol mennyire melegedik túl, mire kell odafigyelni és ezt kb. egy 210.000FT-ért néztem ki, ennyi pénzből tényleg ez lenne a legjobb, amit ki lehetne hozni? Persze elmehetünk ha nagyon muszáj 225-250.000-ig de ha lehet minél olcsóbb. Nagyon köszönöm a segítségeteket!

-
Prowler
senior tag
Bocs, hogy ide írok,de ez a fórum jobban pörög.
3 hete vettünk egy Lenovo G580 laptopot, eddig főként hálózatról volt használva, néha akksiról. Ennek tudatában már első bekapcsoláskor átállítottam az energy managamentben "Akkumulátor-kímélő" üzemmódra.
Az előbb lehúztam töltőről és kikapcsolt. Akksival nem kapcsol be. Kivettem az akksit egy időre, nem változott semmit. A windows szerint nem töltődik, az energy management szerint állapota rossz.
Mit lehet tenni ilyenkor? Van egy olyan opció, hogy teljesen feltölti az akksit majd lemeríti (kisüti), ez használ valamit? Vagy ez már instant szervíz? -
btudos
nagyúr
-
lsc
nagyúr
válasz
Notebook2012
üzenetére
Samsungnp350v5c lett.
-
Swami
senior tag
válasz
btudos
üzenetére
Szia!
150K-ig keresek gépet általános használatra (de a hang fontos), 15.6-os HD kijelzővel (LED?) min i3-as CPU-val, 500 GB hard drive, 6 GB ram-mal, HDMI port-tal, jó minőségű beépitett webcammal. Nem vagyok márkafüggő (jelenleg egy Lenovo 3000 N100-asom van, ami nem rossz, csak már öregecske szegény), de SONY szóba sem jöhet.
Köszi!!! -
choco01
addikt
Hello.
A múlthéten meg érkezett az új Dell Inspiron 7520-as gépem(i7es fajta),ma pedig a hűtője.
Tesztelgettem,egyáltalán nem igaz szerintem hogy gagyibb lenne a hűtése plusz hűtés nélkül simán asztalon fél egy óra játék után se megy 70-75°C fölé,a hűtőjével venti nélkül 65-70 körül, hűtő+venti olyan 58-62 fok körül marad néha kiugrok 65 környékére.
Alapjáraton böngészésnél olyan 40-47 fok.
Eddig egyetlen "hibát" vettem észre ami nem feltétlenül a gép hibája, a catalyst control center nem megy.
COD MW2-COD MW3 egyaránt elmegy 60 néha 100 fps körül,dirt 3 40-60 fps, és ez mint ultra vagy extra grafikán.
Lényegében inkább képeket vágtam vele videót mg nem nagyon de képeknél teljesen jól teljesít, a 12gb ramjával egy jó ideig elég lesz.
A proci telepítgetés, böngészés közben is 20% alatt tartja nagyrészt magát,winrar benchmark teszten 6600 pont körül teljesített.
Megérte!
-
vand
csendes tag
válasz
Notebook2012
üzenetére
Kicsit zavarban vagyok a Lenovo G vs B sorozatával.
Itt mintha azt írta volna vki, hogy a G a jobb, de pl itt meg azt, hogy a B van magasabbra pozicionálva.A 20 GB SSD értékéről: én azt olvastam itt és itt, hogy megközelití az SSD-k teljesítményét, kivéve ha leterhelik a rendszert.
Bevallom, nekem tetszik ez a cache-eléses ötlet, mert ötvözi az SSD és a HDD előnyeit, persze nem tökéletese (a HDD olcsó és azt hiszem megbízhatóbb is mint a legtöbb SSD).
Megfontolom azért a Lenovo-t is, a márkát jobban kedvelem mint az Acer-t. -
Swami
senior tag
Döntenem kellene, segitsetek!
Acer V3 vagy Samsung 350 V (Windows 8) illetve
HP Pavilion DM4 vagy HP G6-2168SA vagy Samsung R 540. (Windows 7).
Árban és tudásban majdnem azonosak, de hátha (biztosan) okosabbak vagytok, mint én és tudtok esetleg hibákról az egyes készülékek esetében.
Jómagam az elsőre hajlok, talán a hang miatt (Dolby home theatre b3 sound system), talán a márka miatt.
Általános használatra kell, nem játszom PC-n.
Köszi!!! -
matepalfi
aktív tag
Üdv!
Laptop vásárlás előtt állok. Maximum 130000Ft-om van rá.
amire lenne: alap dolgok, netezés, stb, játék cod 4, counter strike source. erre kellene egy megbízható lapos -
szoke12
őstag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Olyan laptopot, notebookot szeretnék, ami nagyon bírja a strapát, munkahelyi környezetbe kellene, tehát a grafikus képességek nem annyira számítanak.
A lényeg, hogy viszonylag nagy kijelzővel szerelt, könnyen kezelhető, erős, massziv gép kellene.
Rendszer: mindegy, linuxnak örülnék a legjobban.
Szerintetek melyiket érdemes választani?
Árban olyan ~ 100 E FT, mehet fölé is kicsivel.
-
Firpo
tag
válasz
Notebook2012
üzenetére
Nyilván nem egy Latitude, de kétszer is meggondolom, hogy mire adom ki a pénzem.
-
vand
csendes tag
Sziasztok,
2 gép közül vacilálok, OS-sel ugyananniba kerülnek:
Lenovo IdeaPad B580 (Intel i3-3110M 2.4GHz / HD 3000 / 4GB RAM / 500GB HDD / noOS / 2 év gari)) 124990 Ft + OS
Acer Ultrabook M3-581T (Intel i3 2367M 1.40GHz / HD 3000 / 4 GB RAM / 20GB + 320 GB HDD / Win 7, Win 8-ra ingyenes upgraddel / 3 év gari) - 159900FtA B580-ban kicsit gyorsabb a CPU és nagyobb a vinyó, de a 20GB SSD gyorsító szerintem többet számít. Érzésre ez az Acer is jól össze van rakva, de talán kevésbé megbízható a márka.
Az SSD miatt ennek ellenére kicsit az Acer felé hajlok.
Többen javasoltátok a Fujistu A531-et, nem nagyon tetszik a forma, de ma megnézem vhol, adok még egy esélyt neki. -
premete
veterán
válasz
Notebook2012
üzenetére
A teszkógazdaságos párizsiból is nagyságrendekkel több fogy, mint pármai sonkából, tehát akkor a baromfipárizsi a jobb? Legalább a hozzászólók ne az értékesítés volumenéből vonják le a sikert itt.
Én ennyi ember márkába vetett bizalmának elvesztését azért nem nagyon nevezném sikernek, mint az "Inspiron" névnek a gagyi szinonimájává tételét.@Firpo: Én a tesztekben sem nagyon tudok hinni, még akkor sem, ha én írom őket.

-
premete
veterán
Az Inspiron a Dell belépő szintű eszköze, ezért nehéz látatlanban bármit is mondani róla; az előzőek, az N5110-esek nem voltak sikeres darabok, a régebbiek között voltak nagyon jók is.
A legolcsóbb cucc mindig lutri, ezért is tartja a mondás, hogy kétszer vesz, aki olcsón vesz. Én mondjuk Inspironnál megvárnám fél év tapasztalatait, de lehet, csak én vagyok ilyen gyanakvó.
Garancia fontos dolog, az én gépemre 1 év kerülne 33 ezerbe, igaz, ez NBD. -
Firpo
tag
válasz
premete
üzenetére
Tudom, hogy új, de nem is részletes tapasztalatokra lennék kiváncsi, hanem arra, hogy a kettő közül melyik lenne a jobb választás. Amennyire én látom a hardveres rész kb. ugyanolyan erősségű. Itt a kérdés az anyaghasználat, minőség, strapabíróság, garancia. Tud-e ezekben annyival többet nyújtani a Dell Inspiron 5521 a Lenovo G580-nál (ami már jól ismert), hogy megérje a +30k HUF-ot.
Nem hiszek a Matolcsy tündérmeséjében
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spyduck
nagyúr
Huh skacok! Ez az Y500 kegyetlenebb mint az "egy gyűrű"

Brutálisan fasza! -
premete
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
2x 16K lesz az, 16K-val eleve drágábban adják az ssd-t, mint máshol.

@Firpo: Az idézett gép olyan új, hogy szerintem senkinek sem lehet vele mértékadó tapasztalata; ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy bejön-e jövőre matolcsy tündérmeséje, vagy folytatódik a horror.
-
Firpo
tag
Üdv! Erre a hozzászólásomra kérnék reakciókat: [link]
Köszi!
-
atis3210
csendes tag
Sziasztok, maximum 180.000ft összegig laptopot szeretnék venni, 15-16" között, intel CPU-val, súlya mindegy, főleg játékra használnám (Supreme Commander, de újabbakat is vigye, lehetőleg ne a legalacsonyabb beállításokkal). Teljesítmény és megbízhatóság is fontos, de főleg a megbízhatóság. Win 7 vagy 8, min. 4 gb ram, webkamera legyen. A kinézett laptopok:
[link]
[link]
[link]
A vásárlás az elkövetkezendő 2-3 napban esedékes, a segítséget előre is köszönöm! -
Hege1234
addikt
100000ft ból ti melyik(gondolom sok nem jöhet szóba) laptop/netebookot vennétek ?
film néha játék
szerintetek megoldható ? -
natë
nagyúr
Azért (igaz nem vagyok már hc gamer) 1-2 játék kipróbálása után meglepődtem, mennyire jól futnak a G580-on,
az előbb pl. a Dead Island-en, maximum grafikával. -
fogtunder
nagyúr
válasz
premete
üzenetére
ahhoz élőben nem volt még szerencsém, mindenhol dellekkel vagyok körülvéve, néha belefutok párba, de a thinkpadek még mindig előrébb vannak. amúgy pont ezt mondtam, hogy macbookon kívül én is mindig egerészek ha lehet isten áldja a logitechet a unifying reciever-ért, de azt meg elvből nem veszek ugye.
(#20929) kisskd: én is nyomkodtam pár gépet (mondjuk a hp spectre és a dell xps 13 pont kimaradt, ami említésre méltó lenne), de elég sokban maradtak el az almás megoldástól. cupertinoban ha mást nem is, ezt rohadtul eltalálták.
de az eredeti mondanivalóból az a lényeg, hogy nem csak a méret számít, mert nagy méretben is lehet szart csinálni, meg kicsiben is jót. nálam egyébként a legtöbb azon bukja be a dolgokat, hogy ha egymás mellett vannak az ujjaim, nem érzékeli a multi-touch gesture-öket, és két ujjas koppra nem tudnak jobb klikket, ami azért szintén alap kellene legyen windows gépeknél. -
fogtunder
nagyúr
válasz
kisskd
üzenetére
hát én eddig még csak apple gépeken láttam olyan touchpadet, aminek igazán volt létjogosultsága, mint elsődleges beviteli eszköz. volt z575-ös lenovo gépem is, kb. 2x akkora volt a touchpadje, mint a mostani e6320-nak, ami mondjuk kifejezetten kicsi, de ezt mégis sokkal jobb használni. sok múlik a kalibráción, technológián, ez az átmérőből és a multi-touch támogatásból nem derül ki.
-
gyenge47
aktív tag
válasz
premete
üzenetére
Köszi egyébként a felvilágosítást.
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban?
140-150 közé kérném(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt?
töknyolc(3) Notebook súlya?
töknyolc(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)?
munka(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény?
mind2, leginkább megbízhatóság(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred?
win7 vagy win8(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége?
4Gb ram, vinyó mind1(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
webkamera kell(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni)
-(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2 napon belül -
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm szeretne venni laptopot, hébe-hóba játszogatna is vele.
Konkrétan erről lenne szó: [link].
A kérdésem az lenne, hogy mennyire alkalmas játékok futtatására, illetve ha hasonló árban tudnátok jobbat ajánlani megköszönném!
Kbali: köszönöm szépen a gyors választ!
-
Gedeon31
addikt
Egy laptopba 1TB merevlemez van az jelent valami hátrányt gyorsaság szempontjából a nagyobb tárhely?
FuckeR19 Lenovo az jó gép azt venném

-
FuckeR19
senior tag
Sziasztok
Véleményetekre lennék kíváncsi.
Egy notit vennék 15_16" között, lényeg hogy intel CPU legyen, memórai min 4gb, hdd 500+, Dell, Toshiba, Lenovo érdekelne főleg. Árban 120-130K lenne a max.
Ti mit ajánlanátok?
Kinéztem párat: Dell Toshiba Lenovo
Lényegében full egyformák, Lenovo kivételével mert abba 1TB-os hdd van. Melyiket vennétek? Játékra nem lesz használva... -
Ochocinco46
aktív tag
válasz
Ochocinco46
üzenetére
tudnátok segíteni?
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
110 max 120-ért milyen laptopot ajánlotok.
-új
-inkább 2 év garancia
- 15'6
- játszani is leheessen
Volt valami lenovo ami Gt630al árulnak, az melyik típus meg mennyiért volt? -
kisskd
tag
Tikakukac: Elagyalok rajta, de nekem kicsinek tűnik, főleg hogy ott 768-os felbontással kb. tuti meg kell elégednem. Az 1,5-1,8 kg-s súly már reményeim szerint viselhető.
premete: Értem én, hogy ugyanolyan felbontás mellett szebbnek tűnik, csak az a gond, hogy 1600x900-as felbontást nem tudok nézegetni 12,5"-on, mert nem nagyon van...
giorgio: Van a T60-asomon is csodapöcök, de számomra használhatatlan, inkább idegesít, mintsem segítene, ellenben egy szép féltenyérnyi, többujjas mozdulatokkal használható tapipad sokat dob a sebességemen.
-
Kbali
nagyúr
Ne vedd meg. Ha neten vásárolsz (még, ha el is mész a gépért személyesen, de neten rendelted), akkor a kézhezvételtől számított 8 napon belül elállhatsz indoklás nélkül a vásárlástól.
Ami nehezít ebben az esetben, hogy a pénzt 30 napon belül kell megkapnod. Persze egyezkedhetsz velük másik gépben is. -
Notebook2012
tag
A pixelhiba a folyadékkristályos kijelzők gyártástechnológiai hibájából adódik. Sajnos nagyon gyakori jelenség, rengeteg gépet küldenek vissza azon cégeknek amelyek árulnak pixelhiba garanciát. Mivel a gyártó nem áll ki a pixelhiba miatt az ügyfelek mellett örülni kell neki, hogy egyes cégek ezt be merik vállalni. Utánakérdeztem a dolgoknak és tudomásom szerint csak olyan hangozhatott el, hogy nagyon gyakori ez a hiba, ami minden folyadékkristályos kijelző esetén fennáll. A tájékoztatás pedig azért történik meg minden esetben, mert nem kevés problémás ügyfél volt eddig, egyszerűen megelőzik a bajt.
-
Borote
addikt
válasz
Watto1991
üzenetére
Ők is árulnak már régóta használt gépeket.
Mondjuk érdekes, hogy egy T410-re már nincs gári garancia, mert ez a gép még nem lehet 3 éves... De hát külföldön szokták 1 év alapgaranciával is adni.
De ennél szerintem sokkal jobb vétel 110-120k-ért a 8440p 1-2 év gyári garanciával. -
Watto1991
senior tag
Alfa lepaktált a Computer Imperiummal ?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pyttawrx