- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
senior tag
válasz
BigBlackDog #182427 üzenetére
Az ASUS üzleti kategóriára pozícionált márkája: ExpertBook B5 B5404
ASUS ExpertBook B5 B5404CVA, i5-1340P, 32GB, 512GB, 479900 Ft
14.0" WQXGA (2560x1600) 16:10 LED matt 500nits 100%DCI-P3
1.34 KG, Magnézium-alumínium burkolat, Win11Pro telepítve
Kensington Nano Security Slot™(6x2.5mm)
(16GB alapverzió linkelve, 32GB bolti bővítéssel vásárolható) -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
BigBlackDog #182433 üzenetére
T-t használtam 4 éven keresztül, jelenleg egy L14-et nyúzok. Csendes, megbízható, Valahogy olyan érzés, hogy semmiben nem a legjobb (kivéve szerintem a billenytyűzet, azt imádom) de mindent tud ami kell, és ezt bármikor produkálja.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
BigBlackDog #182431 üzenetére
Én ThinkPad felé (nem azért mert azt használok) is nézelődnék, ezekben van Kensigton, talán a neked megfelelő kijelző problémás.
pl. [link]
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Szerintem ez most egész jó, ebben a szegmensben, 14" IPS 100% sRGB:
Esetleg ZenBook:
Ez oledes, a 100% sRGB-nél többet tud, elő van telepítve a Windows, viszont ez a 16GB RAM a max ennél a modellnél.
-
teptep
senior tag
válasz
Pici pontosítást legyél már szíves:
13-14" kijelző a könnyű hordozhatóság, vagy 15-16" a jobb láthatóság miatt?
IPS 100%sRGB, vagy OLED kijelző a preferált?
Win11 legyen gyárilag előtelepítve, vagy magad telepíted?
5X40? Az 5550 és 5540-ről volt már szó, jónak mondják. -
memorix
senior tag
válasz
BigBlackDog #177461 üzenetére
A Kensigton lock , némely üzleti laptopnál van. A legtöbb esetben a kijelző pontos tipusa nem behatárolható az üzeleteknél. Nincs pontos adat megadva.
Thinkpadnál láttam. Azonban a többségét a 45% NTSC 300 nit panellal szerelik
[link]
Van olyan paneljük ami nem ez. Azonban nehéz erre keresni. Keres olyan forgalmazót aki megtudja mondani, hogy mi elérhető és mennyiért. -
válasz
BigBlackDog #177469 üzenetére
Szia. Amit írtál használatot, arra bőven.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #177456 üzenetére
Még egy kérdés; 16 Gb memória a következő 4-5 évre mennyire lehet elegendő? Jelenleg 10-12 Gb sincs igazán kihasználva, csak 16 Gb forrasztott memória esetén bővítés nem igazán opció. Szabad ilyet bevállalni?
-
memorix
senior tag
válasz
BigBlackDog #177456 üzenetére
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - i7-12700H, 16 120Hz, 1000 GB, 16GB, Arc A370M 4GB, Win11 16" (2560x1600) LED matt IPS 120Hz 350nits, 100% sRGB 489eft
(Van AMD 5600H,5800H,6600HS,intel 12500H model is olcsóbban)
ASUS Zenbook 14 UM425QA NumberPad - Ryzen 5 5600H, 14FULL HD, 512 GB, 16GB, Radeon Vega 7 Graphics, Asus védőtok, USB to RJ45 átalakító,14" FULL HD (1920x1080) LED matt IPS-Level 400nits, 100% sRGB 299eft , SSD 1GB -l 319eFt
LENOVO LEGION 5 Pro - Ryzen 5 5600H, 16, 2000 GB, 16GB, Geforce RTX 3050Ti 4GB
16" (2560x1600) LED matt IPS 165Hz 500nits, Free-Sync, G-Sync, Dolby Vision,, 100% sRGB, HDR 400, 439eft
LENOVO YOGA Pro 7 14 - Ryzen 5 7535HS, 14.5, 512 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11 , 14.5" (2560x1600) LED matt IPS 90Hz 350nits, Dolby Vision,, 100% sRGB 379eft -
válasz
BigBlackDog #172979 üzenetére
-
válasz
BigBlackDog #172949 üzenetére
Használtra is van minimum 1 év, főleg ezekre, még 2 is.
-
válasz
BigBlackDog #172949 üzenetére
a MAC nálad nem merült fel? Haveromnál igen, egy MacBook Pro teljesítményben, kijelzőben, akkuban, optimalizáltságban nem tűnik aránytalanul drágának.
sosem használtam még almás gépet (csak iPhone-om volt), de ilyen árszinten nekem az is megfordulna a fejemben, csak nem tudom fejlesztői munkában van-e valami szívás az OS miatt. Bár rengeteg fejlesztőt / céget látok akik Mac-et használnak, nyilván nem véletlen.
-
válasz
BigBlackDog #172943 üzenetére
Szia. Nem off! Van összefoglalóban is ajánlás. Használtban jól gondolod, pl zbook vonal jó igen. Újban pedig akár a gaming vonal, “gyengébb” vga is jó, mert nem lesz játékra használva, vagy a tervezői vonal újban is.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Én jobb híján elmentem. Elvárás volt a sok memória, magas órajel, sok mag (azaz H-s processzor), ezekből kifolyólag a hatékony hűtés, minél csendesebb hűtés vagy akár passzív működés idle-ben (vagyis fejlesztés közben), ahonnan rövidebb, 1-2 perces fordítások alatt sem megy át porszívóba. A gép főleg dokkolt állapotban van használva rendes perifériákkal, lakáson belül kicsit többet, lakáson kívül keveset van hordozva, és szerettem volna az USB PD töltést is megcélozni.
Két út volt, magasabb kategóriás gamer laptop jó építési minőséggel, fémvázas belső felépítéssel és jó hűtéssel, amihez kapok egy teljesen felesleges játékra jó dPGU-t, vagy egy Zbook (mintha a Fury sorozatot néztem volna azon belül, de most lusta vagyok visszakeresni), amihez kapok egy teljesen felesleges, CAD-re jó dGPU-t. Az előbbiekhez tele volt a net a szóba jöhető modellek mindegyikéről részletes szöveges és videós tesztekkel, az utóbbihoz szinte semmi teszt, a felhasználási területhez pedig semmi teszt.
Így végül egy G14 lett a vége, amit lekapcsolt dGPU-val használok. Üzemidő egész napos, hűtés kussban van a sok perces fordításokat kivéve (akkor sem vészes, mert a dGPU lekapcsolásával 75 W-nyi tartalék van a rendszerben), a 144 Hz-es kijelző forrásszöveg görgetése közben is jól jön, ha nem dokkolva használom éppen (görgetés közben is olvasható marad a szöveg), a billentyűzet nem rossz (mármint érzetre, kiosztásra az ANSI Enter sokaknak lehet problémás), a touchpad bénácska, a 100 W-os USB PD támogatás nagy pirospont, mert ha ritkán hordozom a gépet, akkor egyetlen kisméretű töltővel el van intézve a laptop és a telefon is (a laptop saját 180W-os töltője ugyan szolidabb méretű, de akkor is féltégla), az RJ-45 hiánya fekete pont, elviselnék még egy M.2 slotot, a 3 év garancia céges vásárlásra is vonatkozik. Körülbelül fél év elteltével úgy érzem, hogy jól döntöttem, ebbe a garanciális ügyintézés tud esetleg belerondítani, amire remélem, nem kerül sor.
-
válasz
szvsz nem off a kérdés, én is erre próbálok választ kapni
Nálunk a fejlesztőknek szinte kivétel nélkül mindenkinek Dell G13/G15 vagy Lenovo Legion van; ha minden nap vinnem kéne lehet, hogy panaszkodnék, de HO + heti/havi 1-2 nap iroda mellé nincs vele gond. Dedikált videokártya még jól is jön a 144hz monitorhoz -
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #172770 üzenetére
Nézegetve a választékot látom, hogy van még a korábban ajánlott HP 845 G8-ból. Mennyire számít ez jó vételnek? Szabad AMD rizsával venni, vagy semmi hátránya nincs egy i5-i7-es kivitelhez képest?
-
válasz
BigBlackDog #172782 üzenetére
SN alapján le lehet kérdezni a HP oldaláról
-
válasz
BigBlackDog #172775 üzenetére
Nincs 3 évnél hosszabb kiterjesztett garancia a HP-nál
-
válasz
BigBlackDog #172770 üzenetére
A használt Zbook nem lesz 3 év garis, hiszen az újakra van ennyi. Használtban sztem max. 1 év amit ki tudsz fogni. Figyelj a számlára, másolatára. Legyen, mert ha nincs, gond lehet a szervizzel.
-
nagysz
tag
válasz
BigBlackDog #172012 üzenetére
A Dell bővíthető akár 5 évre is, persze megkérik az árát. Cserébe kijön házhoz a szervizes és megszereli a helyszínen, ami eléggé szuper dolog.
Viszont én már elengedtem a Dell vonalat( előtte volt vagy 3, a családban most is van 4db) Túl drágák lettek és ahogy mondod, vannak gondok velük (bár a legutolsó 5480-nal pont nem volt).
Áttértem erre az Asus-ra: Aus ROG Zephyrus G14. 8 mega volt beforrasztva, melléraktam +16GB-ot így van 24. Tökéletes. trackpoint az nincsen, minden másban viszont tökéletes, és van olyan jó (sőt) mint a dell volt, olcsóbban. A garancia itt viszont csak 36 hónap. -
válasz
BigBlackDog #172010 üzenetére
HP Elitebook, csak ezeken van trackpoint. A garancia maximum 3 év, 4-5 éves gyári gari nincs
-
Pano
addikt
válasz
BigBlackDog #171781 üzenetére
-
Maximo88HUN
csendes tag
válasz
BigBlackDog #112637 üzenetére
Amúgy somasz árul e6230-ast IPS kijelzővel, i5-ös procival, új akkuval 110 körül. Én őt nem ismerem, de a Dell topic házigazdája, szóval biztosan ért hozzá.
-
Khelben
nagyúr
válasz
BigBlackDog #112632 üzenetére
Elitebook is egy szint a Latitude-dal. IPS kijelzőt nem nagyon fogsz találni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog #112618 üzenetére
Kb minden lehetőséget felvázoltál... bár azért 100-ból ekkora SSD-vel lehet leharcolt példányok lesznek csak...
-
Genji
őstag
válasz
BigBlackDog #104806 üzenetére
Dell nem szarakodik garanciában cserél mindent, szerintem emiatt ne aggódj.
-
Chaser
legenda
válasz
BigBlackDog #104788 üzenetére
Én személy szerint egyiket se. Billzet világítás általában mindig csak opciós.
-
MineFox54
őstag
válasz
BigBlackDog #104762 üzenetére
Szia!
Nem emlékszem, használt is jöhet? Ill. mi a keret?
-
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog #103997 üzenetére
Latik jól állnak nagyon, szerintem HP-tól jobbak ilyen téren.
A OS napján kb. sehol sincs még driver, de Dell nagyon hamar kiadja, illetve van saját programja is.
Win10: van driver de én hanyagolnám, sok a probléma még mindig... talán TH2-vel javul valamit... -
Tikakukac
titán
válasz
BigBlackDog #104001 üzenetére
Eddig win10 témában mélyen szopóka van, ezt tudom TP frontról.
-
Tikakukac
titán
válasz
BigBlackDog #103997 üzenetére
Hááát, ez erősen típusfüggő. Lenovo nem nagyon szereti a drivereket megoldani mostanság, HP egész jól áll, Dell remek kérdés annyira új Latik nem voltak mostanság nem win8-as telepítésen.
-
Tikakukac
titán
válasz
BigBlackDog #103961 üzenetére
Na, te vagy az emberem. Hol mondanak olyan jókat az új TP-kről?
Megyek oda aztán megnyomkodjuk kicsit a 40-eseket, biztosan annyira jók-e vagy én haluzgatok meg a márakszerviz
-
Chaser
legenda
válasz
BigBlackDog #103961 üzenetére
Jók azok, kicsit bővebben, nem jók azok...
-
Chaser
legenda
válasz
BigBlackDog #103958 üzenetére
8470p, E6430 sztem bőven elég neked. Újabb tp-.t leginkább ne.
-
adika4444
addikt
válasz
BigBlackDog #103349 üzenetére
Szerintem a
[HP ProBook640]
-et neked találták ki, a keretbe még +4GB ram is belefér
szerk:
Khelben megelőzött -
Khelben
nagyúr
válasz
BigBlackDog #103349 üzenetére
Újból HP Probook 640. Használtból ugyanez olcsóbban vagy egy Zbook 14, de az nagyon ritka.
-
penge111
addikt
válasz
BigBlackDog #23546 üzenetére
Hátha segít másnak is, megtaláltam a Lenovo szervizelésének mentét:
"Mint már sokadjára az IdeaPad G580 noteszgépnél is megemlítjük, hogy a Lenovo szervizfolyamata megváltozott. Erről még március elején írtunk is egy rövid kis cikket (katt). Előnye, hogy sokkal kényelmesebb, mivel csak fel kell hívnunk a 06-80-987-425-ös ingyen hívható telefonszámot, elmondani a hibajelenséget az ügyfélszolgálatos kollégának, aki másnapra küld nekünk egy futárt, hogy bevigye rosszalkodó noteszgépünket a szervizbe, majd annak elkészültével vissza is szállítja. Lakhatunk bárhol az országban a futár ingyen házhoz jön így mentesülünk a jelenlegi magas benzin és tömegközlekedési árak okozta kellemetlenségektől. A Lenovo elmondása szerint 10 napos határidővel dolgozik, de ez általában a fele szokott lenni. Ugyan a márciusi szervizátállást követő 1-2 hónapon belül voltak hosszas szervizügyintézések, de 2012. május hónap óta a Lenovo kelet-európai szervize már átlagosan 4-5 napos határidővel dolgozik. Hátrányként pedig, mint minden „pick up and return” garanciával rendelkező notebook esetén a nem megismétlődő hiba jelensége és a szervizessel történő személyes kontaktus hiánya róható fel. Ha a szervizelési tesztfázisban nem jelentkezik a hiba (pl.: óránként elhomályosodó kijelező), akkor a notebook a hiba kijavítás nélkül érkezhet vissza. Ilyenkor sajnos nincs esélyünk az asztalra csapni és élni jogos szervizkövetelésünkkel, hanem újra szervizbe küldeni egy részletes hibaleírással, melyet a Lenovo telefonos diszpécserének lehet nyomatékosan elmagyarázni. Persze mindezt megelőzhetjük azzal, ha már ez első szervizbeküldés esetén részletes hibaleírást adunk a diszpécsernek."
-
WildSeven
tag
válasz
BigBlackDog #23540 üzenetére
a gép volt a lényeg nem az eladó, lehet találni máshol is
-
penge111
addikt
válasz
BigBlackDog #23543 üzenetére
Nem is a biztosítás izgat, hanem az ha valami hardveres hibája van, akkor kit kell hívni. Auchan vagy Lenovo szervizet. Hogy működik a gariztatás?
-
penge111
addikt
válasz
BigBlackDog #23540 üzenetére
oké de 2+1 év kiterjesztet gari van rá. tehát ha elromlik, akkor valami nem úgy működik, hogy felhívom a Lenovo szervizet és háztól házig gari miatt jönnek és elviszik. Vagy a biztosítás miatt ez másképp van? Úgy értem, ha hardveres hibája lenne tehát nem leejteném vagy leönteném, hanem csak valami nem működik, pl a wifi, elromlik a vinyó stb.
-
_adaml21_
őstag
válasz
BigBlackDog #23383 üzenetére
Vagy a legjobb megoldás, ha vesz egy M4600-at iponról, és kibővíti egy 128-as Samsung 840 SSD-vel a jobb oldalon található bővítőporton, meg vesz bele még 4 GB memóriát.
-
_adaml21_
őstag
válasz
BigBlackDog #23367 üzenetére
Szerintem Full HD-re gondolt.
-
Valed
tag
válasz
BigBlackDog #23284 üzenetére
Lehet még sincs letiltva az integrált videokártya mert a Toshiba oldalán van fent amd és intel display driver is.
-
Valed
tag
válasz
BigBlackDog #23284 üzenetére
Itt írják a L850 tesztében ami csak a burkolatban tér el a L855-től.
-
Kharchy
tag
válasz
BigBlackDog #23230 üzenetére
Alapvetően nincs bajom a használt dolgokkal, csak jó állapotban legyen. Netbook meg nem tudom, hogy mire elég, eddig csak asztalim és laptopom volt. Az lenne a legfontosabb, hogy munkára alkalmas és minőségi legyen.
-
RedHarlow
aktív tag
válasz
BigBlackDog #22548 üzenetére
Nagyjából netezésre, ps2 emulátor, MMORPG-k, Skyrim. És szeretném ha megbízható gép lenne. A keret pedig 150 000 FT lenne.
-
Ferink
aktív tag
válasz
BigBlackDog #22439 üzenetére
Samsung NP300E5X-A01HU
Mondjuk itt van ez a pcx-ről. Gyakorlatilag ezek a paraméterek szerintem bőven elegek (ram, vga, hdd, cpu-hoz annyira nem értek).
Mindenképpen új lesz.
Maximum 110-et szánnánk rá. Hiába volt az Asus majdnem 160 anno ha 3 év után megfeküdt.
Persze sokan majd lehet azt mondják ebben az árkategóriában ne várjak csodát. De az sem kifizetődő, hogy 2,5-3 évente vegyek újat 150 ezer felett. -
válasz
BigBlackDog #22410 üzenetére
HD 3000-et ír hozzá.Ja,ez még 2. generációs....
Ha van valahol,várom! -
gilfoyle
őstag
válasz
BigBlackDog #22178 üzenetére
Ez van sajna, ez már kifutó/kifutott típus. A tiéd majd jövőre lesz az
-
Zodicus
senior tag
válasz
BigBlackDog #22083 üzenetére
A leírásában a wifi résznél mit jelent, hogy "NON-INTEL 1X1 BGN+BT4.0"?
Szerk.: bgn az egyértelmű és a bt4 is, de non-intel 1x1 az nem világos...
Ide is el tudok még sétálni. Bár ahogy nézem ugyanaz, csak más néven és helyen.
-
Borote
addikt
válasz
BigBlackDog #20704 üzenetére
Külföldön T szériás ThinkPad is van 1 év garanciával, ez távolról sem indok
És az L-en továbbra is van dokkoló (meg a zsanér is egy fokkal komolyabb). -
Tikakukac
titán
válasz
BigBlackDog #20704 üzenetére
Színház az egész világ
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog #20606 üzenetére
Az én tapasztalatom két laptoppal a következő:
- egyik egy ex-céges Fujitsu Siemens, Intel GMA-akármi integrálttal. Mobile Core2 Duo T7500.
- másik anyámék Acer-je, ATi 512Mb integrálttal, nem is a legkisebbel. Mobile Core2 Duo T6600.Anno XP-n indult a céges móka a laptopon és hát ugye egy ideje már Win7 mindenhol. A Fujim éjjel-nappal teker, ha Facebook-on görgetek, ha Youtube-ozok, stb.. folyton visít a venti + akadoznak az oldalak, a video lejátszás pedig kőkeményen CPU-ból megy, mert 1080p-ben már teker mindkét mag észnélkül..
Az Acer-en mai napig élmény a net, álom a video és gyönyörűen "folyik" minden, zökkenőmentesen.
Nem tudom, ez driver hiba-e vagy képesség (hardver), gyanítom előbbi, de nem tudok mit kezdeni az Inteles Fuji-val, szóval anno mindkettő egyformán jó volt amire létre lett hozva, de ma már ha arról beszélünk, hogy időtállóság, hát a Fujiból szívem szerint dobnám ki ezt a gané VGA-t, mert a gép amúgy nagyon oké.
Lehet az Intel új integrált VGA-i jobbak, de szerintem csodát itt nem kell várni, én nem mernék ma nem-dedikálttal notit venni. ATi, nVidia és kész, akkor nyugodtan alszom, hogy 5 év múlva is használható a ketyere, ha vigyázok rá.
-
tylerddd
veterán
válasz
BigBlackDog #20606 üzenetére
Ömm! Most is integrált kártyám van és semmit nem csinálok, amihez komolyabb cucc kellene, de mindenki azt szajkózza, h ha lehet, akkor legyen benne dedikált. Nem tudom, ez az Intel HD Graphics 4000 hosszú távon mire lesz jó. Most amúgy egy 3000 N100-am van, szintén Lenovo, de valami félelmetesen strapabíró és 7 év alatt semmi baja nem volt még. Pedig ez nem is ThinkPad széria. A billentyűzet kb olyan, mintha új lenne, míg ismerősök más gépein lötyögnek, mozognak 2-3 év után.
Amire kellene: netezés, mobil eszközök szinkronizálása, zenehallgatás, fotók rendszerezése, amatőr filmvágás pár perces videók esetében, kevés filmnézés, ez is inkább külső megjelenítőn. Tehát ha mondjuk egy 1080p-s mkv-t ki akarnék kötni tévére vagy projektorra, bírni fogja az L430?! Tudom, h ez mégis egy rendes ThinkPad, de a videótól félek. Mit mondasz?!
-
Alliterato
csendes tag
válasz
BigBlackDog #20498 üzenetére
Köszönöm a linket.
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
BigBlackDog #20495 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
a000
őstag
válasz
BigBlackDog #19556 üzenetére
Tudom, tudom. Irodai munkára lesz. Köszi
-
minek?:S
őstag
válasz
BigBlackDog #19441 üzenetére
Nem szeretném megnevezni, ám Informatiaki szakközép
de amúgy valami gagyik
-
summerbird
csendes tag
válasz
BigBlackDog #19367 üzenetére
Kedves BigBlackDog és BLACK!
Köszi a választ!! Alapvetően netezésre, filmnézésre, szövegszerkesztésre használnám, fontos még a dizájn és a kinézet, de nem ésszerűtlen módon. 15,5'-ös képernyőméretű kéne, minél könnyebb, és lehetőleg ezüst vagy fehér. Minél szebb kép és hang is jó lenne. Ne okozzon gondot, ha 20 honlap is meg van nyitva... Játékra nem használnám. Előre is köszi!! Max 170ezer Ft, de jobb lenne 150e.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
BigBlackDog #19312 üzenetére
Ha minőségi gépet keresel, és teljesítményben is jót, akkor egyértelműen a Dell Precision családból kellene választanod, legolcsóbb szériája ez: link
Ez alatt sajnos nincs olyan ami Latitude minőség, és olyan vga van benne amit említettél, itt viszont már Full HD kijelzőt kapsz, i5-ös procit, erősebb vga-t, jó hűtést, minőségi anyaghasználatot. Egy kis olvasni való róla: link
Chaser: Na mire befejeztem az írást megelőztél...
atti1848: Kb egy szinten vannak, i3-as meg annyira kihajtja a vga-t mint egy i5-ös, szóval ha játék az elsődleges szempont azaz nem processzor igényes programok akkor egyértelműen elég az i3-as.
-
Chaser
legenda
válasz
BigBlackDog #19312 üzenetére
Ami ezt túl is haladja M4600 firepro ddr5 vga-val, FHD, ha jól emlékszem i5-tel, ez már van 285k-ért is. Tehát elviekben ami neked kell meglehetne 200-285k-ért. Gari miatt leginkább NBD delleket néznék. Ott vannak másik oldalról elitebookok vagy TP-k, de ilyen feltételekkel azok se lesznek sokkal olcsóbbak, ha olcsóbbak egyáltalán.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
BigBlackDog #19308 üzenetére
Most megy a Win Update, nem pipáltam be az IntelHD-t és az nVidiát, majd ha lement az összes többi, egy nagy rendszermentés után..
-
btudos
nagyúr
válasz
BigBlackDog #19273 üzenetére
Érdekes, Laptopszalonnál maradt az eddigi ára, gondolom az eltérő beszerzési időpontokból adódó árfolyamváltozás okozhatja az árnövekedést egyes boltoknál.
-
Knagymate
csendes tag
válasz
BigBlackDog #19267 üzenetére
ebben például van HDD és SSD is.
-
Knagymate
csendes tag
válasz
BigBlackDog #19267 üzenetére
A laptopszalonnál ha kipipálom, hogy tegyenek bele pluszba egy 64 Gb-os SSD-t, akkor azt hogyan oldják meg? vagy egyszerűen azt teszik be a HDD helyére?
-
Gaba9
csendes tag
válasz
BigBlackDog #19264 üzenetére
és ha 200ig viszem az árat max is ez a legjobb..?
-
Gaba9
csendes tag
válasz
BigBlackDog #19262 üzenetére
Mivel az alap nem volt szimpatikus így nem is érdekelt..am azt pont elolvastam...
-
Jamboo529
senior tag
válasz
BigBlackDog #19251 üzenetére
Grrrrr.....na nem baj, még mindig jobb lesz, mint egy HD4000, ugye?????
Né mán! Fanatik lettem
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
BigBlackDog #19246 üzenetére
-
Tikakukac
titán
válasz
BigBlackDog #19240 üzenetére
A garival finoman, sokszor adnak ők plusz x évet, de az ugye saját gari. Amúgy nagy gáz nem lehet, bár sztorik vannak MM-es ex dolgozótól.
-
Jamboo529
senior tag
válasz
BigBlackDog #19209 üzenetére
-
csobanandras
tag
válasz
BigBlackDog #19220 üzenetére
Értem, köszi szépen
Csak azért érdekel mert ebből a fajtából amit a kolléga linkelt az előbb nem volt készleten sehol sem, aztán láttam hogy a notebook.hu n van készleten, felhívtam őket és mondta h náluk se, se a raktáron, aztán egy perc múlva vissza hívott hogy mégis van 1. Nem szeretnék olyat kapni amit már valaki használt -
csobanandras
tag
válasz
BigBlackDog #19215 üzenetére
Teljesen új gépnél a merevlemez működési idő 0?
-
Bunken
tag
válasz
BigBlackDog #19209 üzenetére
Értem. Köszi az infót, majd meglátom, hogy a karácsonyi mizériából, hogy tudom összehozni a dolgot.
-
Bunken
tag
válasz
BigBlackDog #19187 üzenetére
Ja, oké értem, majd írok ha nem felejtem el, mert még csak terv szintjén van a dolog, hogy megveszem. Szerinted ennyiért jó vétel lenne ez a gép? Mi a véleményed a hardvereiről?
-
attosz1120
tag
válasz
BigBlackDog #19202 üzenetére
Értem.Azért köszi az infókat!
-
A Zéé
addikt
válasz
BigBlackDog #19198 üzenetére
(#19198) BigBlackDog , (#19199) premete
Köszi!
Egész jó benyomásom volt nekem is a gépről, nem tűnt rossznak.Probookot kerestem én is, de nem találtam ennyiért eddig. 180 felett kezdődtek i3 procival.
-
attosz1120
tag
válasz
BigBlackDog #19198 üzenetére
Megmondom őszintén nem vagyok az a nagy addattárolós típus.Szóval elég lesz!
Maga a gép szerinted milyen?
-
Djuree
félisten
válasz
BigBlackDog #19194 üzenetére
köszi.
és az a b970 mennyivel gyengébb mint az i3? melyik éri meg jobban?
b970+8giga+630
i3+4giga+635 -
Tubica
senior tag
válasz
BigBlackDog #19180 üzenetére
Bemásolom
- 17eskörnyéki kijelző, lehessen rajta fifázni rendesen meg legyen benne elég vinyó amugy filmek zenék stb, jólenne ha minél tovább bírná kábé ennyi proci legyen benne azé
Ennyi lenne az igény.
Üdv. Tubica
-
rooland
senior tag
válasz
BigBlackDog #19185 üzenetére
Bocsánat lemaradtam, nem tudtam. De még nem teljesen tiszta. Létezik külön 630M és 635M is nem? És a 635M erősebb is!?
Arra gondoltál hogy a G580AH-ban csak 630M van, de valahol 635M van írva és mégsem az van benne? Akkor végül is mi van az AH-ban?G580AH with 635M
G580GH with 630M -
Bunken
tag
válasz
BigBlackDog #19183 üzenetére
Hogy érted, hogy egy gpu-s?
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
BigBlackDog #19169 üzenetére
Köszönöm! Imádom a PH! fórumot itt mindig lehet találni segitőkész embereket.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
BigBlackDog #19163 üzenetére
Köszi!
Sajnos oprendszer mindenképpen kell rá. Elvileg mind B sorozatú Intel Pentium procis gép jó lehet? Vagy vannak erősen kerülendő márkák/tipusok? Illetve még egy kérdés: a 2 GB RAM-al szerelt notik elegek a gördülékeny netezéshez (win7/8)?
-
Chaser
legenda
válasz
BigBlackDog #18756 üzenetére
Ezt a gépet most látom, ennyiért enyhén vicces
és még egy nyomorult oprendszer se fért bele ennyibe
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
BigBlackDog #18793 üzenetére
Saját kezűleg állítsd be magadnak, ha ez nem megy keres hozzá színprofilt.
-
emitter
őstag
válasz
BigBlackDog #18758 üzenetére
megkérdeztem, 9000 Ft +1 év bővítés. Tehát 146 ezerért már megérné?
amúgy nem ragaszkodom a HP-hoz, ha inkább a Lenovo G580AH-t ajánljátok 2 év garival 130-ért, akkor az is lehet (ismerősnek lenne egyébként)
-
Bsony
tag
válasz
BigBlackDog #18483 üzenetére
Ahhh, fuckk.
Nekem még régebbi szandikás is jó végül is.
Alapvetően live demo megoldásra + otthoni felhasználásra használnám, Xen hypervisorral virtualizált desktopokat szeretnék, viszont szükségem van VT-x, VT-d-re. VT-d-re azért mert csak ezen keresztül tud a proci a virtualizált memóriában driver parancsokat pakolni.
-
Bsony
tag
válasz
BigBlackDog #18481 üzenetére
Én csak 3610-es I7-esben találok, hol lehet kapni 3720-assal?
-
Tikakukac
titán
válasz
BigBlackDog #18451 üzenetére
Engem sosem érintett, anno linkeltek nekem élményindexet, hogy mennyivel faszább az a gémer gép. Csontra ugyanazt az fps-t toltuk játékok alatt, értelme ennek még annyi sincs, mint 1000 pontnyi 3dmark06-al verni egymás kukiját.
luckyman: Az alkatrészek összeválogatása ha okoz is valamit, azt te biztosan nem veszed észre, ezt garantálom.
Shifty01: Ha stimmelnek a főbb adatok, akkor itt max apró eltérések lehetnek, akár egy lassab memchip miatt, vagy az időjárás is közbeszólhat, nagyjából annyira fognak eltérni adott steppingbe tartozó kütyük.
-
luckyman
aktív tag
válasz
BigBlackDog #18447 üzenetére
Nem tudom mitől lehet, hogy mér, nem értek hozzá. Talán jobb alaplap és jobban összeválogatott alkatrészek?
És mindkettőn kétszer futtattam le, mert nem hittem a szememnek. -
premete
veterán
válasz
BigBlackDog #18447 üzenetére
E6320-as, (i5 2520, 8 GB ram,HD3000):
Föntről lefelé:
7,1
7,5
6,3
6,3
7,9 -
btudos
nagyúr
válasz
BigBlackDog #18436 üzenetére
Ennyi pénzért?Valakinek nagyon elgurult a gyógyszere
B-L-A-C-K: Jogos, az OS-t nem néztem
-
válasz
BigBlackDog #18380 üzenetére
Akkor mit tudnál/-tok ajánlani ebben a kategóriában? Ezek amikben játékra tűrhető 630M MVGA van.
-
ZaXXoN
tag
válasz
BigBlackDog #18217 üzenetére
Köszönöm, szuper, megnézem őket is!
-
spyduck
nagyúr
válasz
BigBlackDog #18179 üzenetére
Akkor majd ezt is megnézem még1x, lehet, h keverem a 6430-al.
-
spyduck
nagyúr
válasz
BigBlackDog #18172 üzenetére
Az UltraSharp-os verziód van?
salieri.: És van helyette alternatíva? Ennyi pénzből messze ez a legjobb gép!
-
luckyman
aktív tag
válasz
BigBlackDog #17901 üzenetére
Hát én aztán nem igazán vagyok ebben a témában nagy penge, de miért lenne ugyan az a kettő?
Itt a 635 vagy 40 hellyel előzi meg a 630-t a bal felén meg ott vannak a szérián belüli különbségek, amik nekem semmit sem mondanak, de mégiscsak jelent valamit, nem? Vagy rosszul értelmezem? -
Kbali
nagyúr
válasz
BigBlackDog #17925 üzenetére
Mennyi RAM-od van a gépben? A HD4000-nek sokat jelent a 2 csatorna (azaz 2 RAM modul), dupla sávszél.
-
encokai
csendes tag
válasz
BigBlackDog #17927 üzenetére
Nem kötődöm csak egyszerűen ott néztem. Valami ajánlás?
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest